Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1174)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1174)
    • 5 Star(1098)
    • 4 Star(64)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2020

    Dotarł w mniej niż miesiąc do Brazylii (São Paulo) Bardzo dobra konstrukcja i materiał najwyższej klasy, bardzo mocny zegarek, który przechodzi bezpieczeństwo, komfort i trwałość, pudełko było nienaruszone, dość szybko i dobrze reaguje na to, co trzeba zrobić, dobra cena pro, że zapowiada się, jak na razie tylko zadowolony, na razie jest to więcej warte niż wielu.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Watch are good, look solid made. they lack of the screen lock and charging indicator, random touch always wake up screen at night, every app inside seems to be simple to use. Sadly you need app to adjust kinda every setting. We tried to compare it with Mi Band 5 and it tracks kilometers and steps little worse. But they are nice and look quality made. Apple like menu looks cool. Definitely worth the 25 dollars.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Marka Blitzwolf jest świetna. Możesz przenieść ten produkt przez większe menu, przewijając ekran w lewo górny lub dolny w prawo. Możesz uruchomić klawisz koła z boku tylko klikając. Jasność ekranu jest czysta w świetle słonecznym. Zdecydowanie polecam....

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Przyjechał za 22 dni do BR. Po pierwszym pełnym naładowaniu, naładowałem go ponownie po 26 dniach z umiarkowanym użyciem. Ekran jest dobry i oferuje dobre opcje pomiaru stanu zdrowia. 4 opcje sportowe. Moja jedyna skarga dotyczy skór, których nie ma wiele. Mam nadzieję, że w krótkiej aktualizacji aplikacji dodadzą więcej opcji. Aplikacja jest bardzo kompletna. Jest to bardzo korzystne dla umiarkowanego zastosowania, które nie wymaga GPS.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Bardzo fajny, ten mądry zegarek. Za cenę sprzedaży, warto ją kupić. Dotarł w prawo i był bardzo łatwy w użyciu i zainstalowanie App na smartfonie. To nie jest fajne, kiedy moczymy się pod prysznicem, bo on oszalał! Rozpalam i inicjuję pomiary ciśnienia, bity, ustawienia. W każdym razie, to nie jest takie fajne na wodzie, ale dla wartości, jest bardzo warte zakupu. Jest bardzo przystojny. Jeśli chcesz coś, co mniej przeszkadza na nadgarstku i jest cichsze na wodzie, warto kupić mi pasmo 5, które ma odporność na wodę do 5ATM (50 metrów...każdy 1ATM = 10 m głębokości). Czekam na moją kapelę, by użyć wody i zasnąć.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Złożyłem zamówienie i przyszło w mniej niż miesiąc, a tak naprawdę zwijało się poczta, którą dostarczyło. Zegar przybył w idealnym stanie, zawierający zegar, ładowarka i podręcznik, który ma opcję w języku portugalskim. Wciąż odkrywam zegarek, to bardzo dobrze wykonane urządzenie i ma wiele możliwości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Na podstawie dobrej faktury, początkowo byłem sceptyczny zarówno w sprawie dostawy przez Bangood nigdy nas nie kupił, jak i na fakturze smartwatcha, ale kiedy już dotarłem, całkowicie zmieniłem zdanie, transport bardzo szybko przestrzegał czasu dostawy 3-5 dni, Naprawdę piękny zegarek i bardzo solidne poczucie, wygodne i eleganckie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Świetny smartwatch, ale w porównaniu z jego ceną. BlitzWolf ma być gratulowany. Moja jednostka ma drobny skazę kleju, ale nic, co wpływa na odporność wody. Przybył bardzo szybko, nawet po strajku, tylko 11 dni roboczych do odebrania. Banggood ma być gratulowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Przybył w ciągu 14 dni, msm ze strajkiem poczty...mam nadzieję, że trochę dłużej, kilka interfejsów P wybiera nie są dynamiczne MTS, mylące blokady aplikacji mto. Ekran ma wielki połysk, proste i łatwe menu, dostaje mto, ale mto wygodne na uchwycie, lekkie. Zegarek jest piękny i wart swojej ceny. Podoba mi się

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Kupiłem go, bo był pierwszy i dobre recenzje. Rzeczywiście uczucie, że podczas trzymania jest droższe. Jest ciężki cały metalowy korpus, ekran jest duży i więcej niż akceptowalny, ale nie najwyższa rozdzielczość. Ekran dotykowy jest wystarczająco reaguje, ale częstotliwość odświeżania ekranu nie jest idealna. Ma kilka podstawowych ustawień/funkcji, które są wystarczające dla moich potrzeb, śledzenie pracy serca, snu i powiadomienia. Moje wady są takie, że nie można zmienić menu, które widać z aplikacji i nie można dodać więcej aplikacji, o których się informuje. Ponadto, ze względu na jego rozmiar, ekran jest bardzo czuły i aktywuje się bez potrzeby, więc mechanizm blokady ekranu byłby mile widziany, ale go nie ma. Ogólnie, biorąc pod uwagę cenę mogę ominąć te problemy i powiedziałbym, że jest super. Bateria jestem 7 dnia po pełnym naładowaniu i nadal ma 50%. Więc jeśli dostanę 12-14 dni, to byłoby super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16,238
    • Ft10,256
    • Ft10,878
    • Ft21,650
    • Ft12,121
    • Ft7,555
    • Ft9,896
    • Ft5,067
    • Ft20,205
    • Ft8,636
    • Ft6,836
    • Ft7,458
    • Ft8,801
    • Ft7,564
    • Ft5,904
    • Ft16,415
    • Ft10,878
    • Ft12,656