Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(696)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(696)
    • 5 Star(644)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    Jest bardzo dobry jak na taką cenę. Nie byłem zadowolony, bo zapłaciłem kolejne 6-7 euro pocztą, by dotrzeć najwyżej w 7 dni, a miesiąc później. Wykończenie i doskonałe bieganie.... Nie wierzę w liczbę kcal straconych podczas ćwiczeń, bo wierzę, że nie odpowiadało to ćwiczeniom, inaczej jest całkiem dobre.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Mam zamiar zrobić MUITO DO PRODUTO E DE SUAS Fun ÇÕes. TER POŁOWUJĄCE niektóre zabawne ÇÕ TRYN DESKARKAVEIS I Faltowania UMA MAIS GERAL, TYP TRYNA (dla QUEM FAZ Muscula ÇÃ O, Na przykład CHEGOU W PRAZE OŚWIADCZONE, BEM strzeżone i pakowane. Bezpieczny zakup. Fari inne zakupy na Certezie Bangood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Podoba mi się inteligentny zegarek UMIDIGI UFit. Jest wygodny, a bateria działa na długo tydzień po pełnym naładowaniu. Muszę monitorować poziom mojego serca i tlenu, a zegarek bardzo to ułatwia. Zegarki Apple są bardzo ekspresywne, więc szukałem tych budżetowych, które były mniej drogie, ale i tak wykonałem robotę. Zegarek nie jest tak gładki jak Apple Watch, ale ten zegarek wskazuje kroki, tętno, ciśnienie krwi i tlen. Jedynym minusem zegarka jest ograniczona twarz zegarka, może w przyszłości ukaże się więcej twarzy zegarka, Dzięki Bangood

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Za dobry dla jego pieniędzy! Jego bateria jest dobra. Noszę go od trzech dni i nadal jest na 75%. Tętno i tlen, jeśli nosisz je ciasno na nadgarstku, jest prawidłowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Przybyła przed oczekiwaną, bardzo dobra. Przyszedł dokładnie tak jak to jest w reklamie, świetny wyświetlacz, doskonałe funkcje. Dziękuję wszystkim za służbę i poświęcenie od początku do końca. Zakup w dniu 21/10 Ręcznie dostarczona 05/11 o 13:44 Super Indyka.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Po długim oczekiwaniu w końcu otrzymałem zamówienie, początkowo składam zamówienie do czarnego silikonowego gumowego paska w sierpniu, ale ze względu na niedostępność przesuwam do paska. Wysokiej jakości zegarka wykończenie & jest doskonałe, nawet taśma wykonana jest z materiału klasy A. Nie sprawdziłem jeszcze funkcji, ale zdecydowanie polecam widzom, aby go kupili.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Działa bardzo dobrze, zarówno funkcje sportowe jak i zdrowotne są sprawne i dość precyzyjne. Ładny, duży i czuły ekran. Próbowałem wodoodpornego w ciągu ostatnich 3 dni, nie ma problemu, nie ma problemu z pływaniem. Ogólnie bardzo dobra jakość i funkcjonalność.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Jestem pod wrażeniem. Używam go od 6 dni, zmieniam twarz zegarka, cały czas go budzę, a bateria wciąż wynosi 65%. Ten zegarek ma jasny ekran i wszystkie funkcje, których potrzebuję. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Smartwatch dotarł szybko, co było kiedyś plusem. Doświadczenie z tym inteligentnym zegarkiem jest niesamowite, zarówno pod względem jego konstrukcji, jak i jego cech. Udowodniono, że jest to duża korzyść koszt-korzyść.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Ten nadajnik fitness wygląda świetnie, żywotność baterii jest przyzwoita, ekran jest jasny, także kiedy pokazuje twój tekst na ekranie, ale tylko kwestia jest taka, że monitor pracy serca jest okropny, działa tylko 1 na 10 razy, co nie jest dobre, Zdobądź to tylko jeśli używasz do liczenia kroków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,434
    • Ft7,769
    • Ft21,650
    • Ft12,476
    • Ft9,566
    • Ft8,801
    • Ft12,656
    • Ft5,067
    • Ft6,836
    • Ft9,945
    • Ft9,013
    • Ft14,316
    • Ft13,365
    • Ft11,500
    • Ft22,260
    • Ft3,728
    • Ft8,080
    • Ft11,422