Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(229)
    • 5 Star(205)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Doskonałe w cenie, głośność jest trochę na dolnej stronie, ale to dobre dla uszu. Moja recenzja po stosowaniu przez 2 tygodnie Plusy 1. Port ładowania typu c 2. Bateria 40 godzin (około 38 godzin w czasie rzeczywistym) 3. Może połączyć się z dwoma różnymi urządzeniami w tym samym czasie. 4. Wygodne wyściółki 5. Jasność dźwięku jest super 6. Solidna konstrukcja, z metalowymi zawiasami. Przeciw 1. Objętość jest trochę na dolnej stronie 2. Nie można używać mikrofonu, gdy jest podłączony przez kabel aux. ( Uważam, że zakup aux kabla z mikrofonem powinien rozwiązać ten problem, ale to dopiero będzie testowane) 3. MIC nie mają żadnych istotnych funkcji anulowania hałasu, oczekiwać, że druga strona usłyszy jakieś dźwięki tła ( do pewnego stopnia ) Wszystko to powinno być dopuszczalne dla budżetu słuchawki. Dostarczone w 15 dni do Indii

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Produkt wysłano do Polski 13 lutego odebrałem 21 lutego od kuriera Inpost – jak dla mnie dość szybka przesyłka. Co do samych słuchawek to moje wrzenia są następujące : dobra jakość wykonania, posiadają wejście 3,5 mm i są stosunkowo lekkie. W zestawie oprócz słuchawek, dwa przewody jeden do ładowania z końcówka typu USB-C, drugi audio z obu stron jack 3,5 mm ( oplot materiałowy – miło ), instrukcja - brak języka polskiego. Co do jakości dźwięku, to jak dla mnie jest bardzo przyzwoita zarówno po Bluetooth jak i po kablu, może głośność mogłaby być troszkę większa ale i tak nie jest źle. Generalnie jestem zadowolony zarówno z wykonania jak i jakości dźwięku. Polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Skrzynka została mocno pobita, produkt w dzięki wewnętrznemu pudełku dotarł w porządku, ale bez niego można się złamać. W dźwięku dobrze dla telefonów komórkowych z 4.0 w wersji Bluetooth brzmi dobrze tryb niskich latencji pomaga bardzo, ponieważ 4.0 ma dużo latencji w odpowiedzi, ale w modelu Bluetooth 5.0 jest cudem. Nie dam ci 5 gwiazdek za to, jak produkt do mnie trafił

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo dobre wyciszenie na zewnątrz, otoczenie nas nie słyszy co jest dla mnie plusem. Jakość dźwięku w porównaniu z innym Chińczykiem czyli Edifier 820bt oceniam na 7/10 bas nie jest taki mocny i "puszysty" jak w tamtych Pałąk górny mocno dociska głowę od góry mimo poduszki i idzie go odczuć po jakimś czasie - dla mnie spory minus. Jakość wykonania oceniam 7/10 Słuchawki pokrywają całe ucho, które wchodzi do środka co jest dobre. :) Reasumując - za pieniadze ok 130 zł - warto. Za większe - kupcie sobie edifiera 820bt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Po prostu niesamowita dostawa była bardzo szybka, od momentu, kiedy dokonałem zakupu, aż do uzyskania produktu, zajęło mi to 26 dni. Jeśli chodzi o jakość dźwięku, to jest dobrze wyważony ma dobre basy, naprawdę wysokiej wierności dźwięk. Bateria jest bardzo dobra, jestem na telefonie od prawie tygodnia i nie muszę się jeszcze naładować. Tryb niskiej latencji w grach działa bardzo dobrze, ponieważ opóźnienie staje się niezauważalne, a zabawne jest to, że kiedy używasz tego trybu do słuchania muzyki basy stają się silniejsze. Jeśli chodzi o projekt, jest bardzo piękny, poduszki nauszne są dość wygodne. Mikrofon nie jest tak dobry, ale biorąc pod uwagę cenę produktu staje się akceptowalnym punktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Przewidywana ocena: dobrze zapakowany produkt chroniony, dobra jakość, właśnie otrzymany. Przeprowadzam testy na jakość dźwięku słuchawek, a także w odniesieniu do dźwięku głosowego i rozmów. Póki co dźwięk do piosenek testuję i cieszył się całkiem... Ale i tak będę testował więcej...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Świetny produkt z dobrą jakością dźwięku, kable są bardzo dobrej jakości, dodatkowy kabel dźwiękowy ma powłokę tkaninową z dobrej jakości, bardzo dobry zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Posiadając 2 sterowniki po każdej stronie jakość dźwięku jest bardzo dobra, a poważne są słabe i łatwo się zsuwa z głowy, jeśli leżysz!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Em comparação aos modelos anteriores houve um melhoramento significante em todos os aspectos. Boa qualidade de som, bom grave, confortável e bateria duradoura. Só não gostei da disposição dos botões, que ficam na frente do esquerdo. Preço/qualidade impecável

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    10 nap alatt megérkezett. Ez volt az első csoportos vásárlásom, így olcsóbb volt. Nagyon kényelmes, a basszus jól szól és tiszta a többi hangtartományban is. Jó ár/érték arány.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 616
    • Ft8 654
    • Ft11 692
    • Ft10 039
    • Ft8 654
    • Ft12 891
    • Ft12 891
    • Ft10 039
    • Ft20 430
    • Ft11 392