Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8809)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(8809)
    • 5 Star(8312)
    • 4 Star(461)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tych pąków. Nie dziwi mnie to, bo nie ma takiego produktu, który kupiłem, który nie jest dobrej jakości. Elegancka konstrukcja, idealnie dopasowana do uszu, czysty dźwięk i naprawdę głośny bas, pełne i dobre opakowanie, w tym zamienne poduszki do uszu. Bateria działa na długi czas, co najmniej 2 godziny głośnej muzyki. Spóźnienie nie jest w ogóle zauważalne. Podoba mi się fizyczny przycisk na pąkach, jest jasny i zwięzły. Pąki są o wiele lepsze od innych Bluetooth, które kupiłem i próbowałem dla siebie i rodziny. Jedynym negatywnym rozwiązaniem jest port ładowania mikro USB zamiast większego stanu art. C. Produkt zdecydowanie polecany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Ekstremalna jakość produktu, czysty i niezakłócony dźwięk, idealny dla każdego, kto lubi dobre poważne. Dokonałem zakupu i tego samego dnia moje zamówienie przygotowywało się do wysyłki w dniu 9 lipca i przybyło do mojego domu (Saver-BA) w dniu 30 lipca. Poczta też mnie nie obciążyła, a i tak dotarła z pełnym naładowaniem baterii. Idealny zakup, super polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Te słuchawki Blitzwolf mają bardzo jasny & dźwięk, tak samo głośno jak Dre, co kosztuje mnie 300 funtów, nawet lepiej za ułamek ceny poniżej 30 funtów włącznie z ubezpieczeniem & z namierzeniem. Nie mogę uwierzyć, jak dobre są te słuchawki.... Będę kupować więcej w najbliższej przyszłości dla rodziny/przyjaciół. Będą wspaniałym prezentem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Me surpreendeu a qualidade da case, pesadinha mas com um material premium. pelo peso pode encomendar alguns, mas eu achei ótima, diferente dos plásticos que normalmente são usados. Pareamento simples e rápido, abriu, tirou e pareou. A vedação no ouvido também ótima, encaixou muito bem, só esteticamente diferente que fones convencionais, mas para mim que uso para fazer caminhada esta ótimo, e ficou bem firme na minha orelha. Qualidade sonora também muito boa, alto e gostoso de ouvir, melhor que o meu antigo. agora em questão de bateria não consigo opinar pois usei bem pouco e não descarregou, mas veio 100% a case e os fones cheios, uma outra qualidade da case é que ela mostra na parte da frente o nível de bateria (pra mim a melhor coisa seria por porcentagem, mas assim é legal também pois você consegue ver quando está para acabar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Słuchawki są takie piękne, że bas mnie zadowala. Jeśli tylko micro USB to zły typ C, a z drugiej strony, to nie jest dobry w uchu, ale jak już mówiłem, jest naprawdę dobry. Mam ubezpieczenie podatkowe. Kiedy mój ładunek dotarł, zapłaciłem 24 tl podatku. Zajęło mi to 17 dni, dzięki Pttt, czekałem 2 dni na produkt, który byłem w mieście. Moja rada dla należności jest zdecydowanie ubezpieczona od podatków i wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Teraz wszyscy wiemy, że możesz posiadać świetne urządzenie bez konieczności wydawania dużo pieniędzy. Ten niedrogi True Wireless Stereofony douszne nadają się do każdego użytku, zwłaszcza, gdy chodzi o towarzystwo rozrywki. Jestem bardzo zdumiony ogólną jakością dźwięku. Dlatego polecam ten TWS każdemu, kto chce posiadać nowe bezprzewodowe słuchawki. Jakość konstrukcji jest dobra, pasuje wygodnie i jest również bardzo lekki. Dopasowanie go jest również łatwe i szybkie. Możesz kupić go dla siebie w Banggood.com w bardzo przystępnej cenie. Banggood to rynek handlowy z siedzibą w Chinach. Mają bardzo dużą kolekcję technologii, gadżetów, audio i inteligentnych urządzeń na sprzedaż. Dostałem Blitzwolf BW-FYE7 od Banggood i jeśli się zastanawiacie, czas dostawy zajął tylko 8 dni, co jest całkiem dobre. Uwielbiam przeglądać strony na Banggood.com z wielu powodów. Ale przede wszystkim, jest bardzo przystępny cenowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Skrzynka dotarła w doskonałym stanie. Produkt jest dobrze wykończony i ma piękny design. Zanim go otrzymałem, myślałem, że będzie wyglądał dziwnie, jak wyjdzie z ucha, ale teraz widzę, że nie ma stylu kk co do dźwięku, to uważam, że jest to doskonały dźwięk za opłacony. Nie jestem muzykiem i mój słuch jest do dupy, ale ostre i ostre są dobrze wyważone i nie przesadzają. W końcu został załadowany i bardzo łatwo było go zatrzymać. Towarzyszy ładowarce i gumce do uszeń innych rozmiarów. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Świetny dźwięk, zwłaszcza za tę cenę. Żadnych zakłóceń. Lubię moją muzykę, głośną od heavy metalu do hard core techno. Zwykle działa na 3/4, ale nawet na maksimum, brzmi czysto. Kontrola głośności i toru

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    My second pair of these, this pair came with the new case without the charge capacity button, no issue there - for the price great value , I like them as they are monaural and hot swap-able while listen or on a call. Play / listening time is good - approx 3+ hours constant play - and really good standby time. The case recharges [both] ear buds approx 4 times - I typically only charge one ear bud at a time. A good feature is that music / playback volume can be adjusted using the ear buds (left for lower, right for higher). While a little heavy on the bass my main use is for phone calls and conversations while driving. Arrived in 12 days to NZ in perfect condition, for the price they're awesome. (I also have some FYE3's which are my favorites as the case (while a little bulky) has a 2600mAh battery that also serves as an emergency charger for my phone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Tylko wow słuchawki są spektakularne, intensywna muzyka basowa bardzo jasne, nie ma lag z grami jest świetne efekty dźwiękowe, produkt bardzo dobry presio polecam do sprzedawcy, ale na przyszłe zakupy przyłączyć rout lub numer paszportu, aby uniknąć problemów z utrzymaniem ceł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.24
    • US$179.99
    • US$43.99
    • US$29.99
    • US$38.10
    • US$32.99
    • US$25.99
    • US$34.49
    • US$21.93
    • US$13.99
    • US$29.39
    • US$77.37
    • US$49.99
    • US$25.99
    • US$32.19
    • US$23.09
    • US$79.99
    • US$14.99