Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8914)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(8914)
    • 5 Star(8411)
    • 4 Star(464)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/06/2019

    Aparelho excelente, top10 ,estou muito feliz 🇧🇷 mas precisava proteger mas o produto dentro da embalagem ok

    Komentarze (32)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Są świetne, słuch jest fantastyczny, a poważny jest bardzo dobry do usłyszenia, dotarł na czas. To działa bardzo dobrze na połączeniach telefonicznych, Łączność jest szybka przy usuwaniu ich z obudowy, dobrze izoluje środowisko, dźwięk jest głośny, przyciski mają doskonałą odpowiedź, poza tym to jest bardzo piękny projektant słuchawek, Jedna recenzja dotyczy wielkości, która jest trochę duża w porównaniu do innych słuchawek, jest bardzo odsłonięta w uchu... Więcej polecam w 100% słuchawki do każdego, kto lubi dobre słuchawki douszne, Uwielbiam go używać, przybył do mojego domu dzisiaj, Blitzwolf jest gratulować!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tych pąków. Nie dziwi mnie to, bo nie ma takiego produktu, który kupiłem, który nie jest dobrej jakości. Elegancka konstrukcja, idealnie dopasowana do uszu, czysty dźwięk i naprawdę głośny bas, pełne i dobre opakowanie, w tym zamienne poduszki do uszu. Bateria działa na długi czas, co najmniej 2 godziny głośnej muzyki. Spóźnienie nie jest w ogóle zauważalne. Podoba mi się fizyczny przycisk na pąkach, jest jasny i zwięzły. Pąki są o wiele lepsze od innych Bluetooth, które kupiłem i próbowałem dla siebie i rodziny. Jedynym negatywnym rozwiązaniem jest port ładowania mikro USB zamiast większego stanu art. C. Produkt zdecydowanie polecany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    Chegou rápido, funciona perfeitamente, som excelente possui graves fortes (insano) eu diria kk

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    To nie jest przetłuczone piękne słuchawki, które znajdziesz, leżą w porządku, ale wystają za daleko od ucha dla mojego równania, ale! Teraz próbowałem całkiem sporo innych w codziennym użyciu. Elita Jabra 75. Dźwięk argonowy Styl dowolny1. Bang & Olufsen (320USD), i menu jbl's in aar i... In nie myślałem, że wszystkie wymienione są kąpiel, ogród jak rzeczy, które działają znacznie lepiej dla methan BW-FYE7, dłuższa bateria na jeden, trochę czystego dźwięku na trochę ładniejsze, aby to wyglądać, i tak dalej!! Jeśli lubisz głośno, bardzo głośno i zaskakująco prawie całkowicie czysty dźwięk, który się nie rozpada, jak wszystkie wymienione wyżej, próbujesz się do tego momentu, po prostu nie brzmi dobrze, i odrzucasz 1! Dodaj eq do komórki lub pc, a wtedy może brzmieć tak szalenie dobrze, z basem nie wydaje się możliwe w tak małej rzeczy. Raport duńskiego Brugera, pisze trochę po duńsku, ponieważ dobrze wiemy, że wszystkie inne recenzje tutaj nie są właściwe, jeśli chodzi o koniec... Można dać tylko 4 gwiazdki lub więcej, ale mamy tutaj produkt w cenie brzmi naprawdę dobrze, jak codzienne słuchawki, jeśli widać stół, że kłuje dość daleko od uszu, I nie wyglądaj tak ładnie jak inne, które wymieniłem. Ale trzeba powiedzieć, i Speciel, „B&O brzmi lepiej. Ale jeśli przyłożysz słuchawki do komputera i będziesz miał właściwe dyski, I doznałem pobranej muzyki (spotify Best qualch lub Blue Ray qualch) wtedy B&O umiera dla mnie na 70-75%, ale wycierpiał równo na niskich hercach, więc "stal" cierpi pomiędzy i na zewnątrz. Mogę się obrócić na 100% XD bez łamania dźwięku, najgłośniejszego dźwięku, i sąsiada, nie tego samego, ale dźwięk dźwięku 50% dźwięku, ale przyciski na samym siedzeniu nie są zbyt gode!!!!!!!!!!, ale może trzeba być

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Świetny produkt super szybka wysyłka!! Jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    ótimo fone, custo benefício muito grande, oa graves são realmente bons, a qualidade da caixa é ótima e do fone tbm, só a entrega demorou um pouco, recomendo que pra quem for comprar do Brasil só escolha as entregas Br direct mail e Br express mail, chegam muito mais rápido.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    O dostawie: To trwało około 33 dni (łącznie), przybyło w nieco brudnym opakowaniu, jednak produkt był zapakowany i słodki wewnątrz pudełka. Co do produktu: jest to standardowy zestaw słuchawkowy, Bluetooth 5.0, ale łączy się normalnie z dolnym Bluetooth, ma łatwy system do przenoszenia, pomijania muzyki, muzyki, cofania, wyłączania i tak dalej. Sprawa jest dobra, obecnie otrzymałam jeden bez tylnego przycisku, teraz pokazuje baterię walizki podczas podnoszenia pokrywy (pozornie), a przez Bluetooth vc widzi baterię telefonu. Co do mikrofonu: Nie byłem w stanie go jeszcze używać w cosapp, nie wiem dlaczego, ale w normalnych rozmowach odbieranych przez telefon, mogę używać go normalnie, głośność jest trochę niska, ale rozumiem. Co do dźwięku: Idealnie, poważne jest jak mówią, bardzo dobre, jest bardzo głośne do momentu słuchania tylko na poziomie 60% maksimum. Dźwięk jest czysty i przyjemny dla uszu. Obs: Problem polega na tym, że czasami odłącza lewy telefon na 1 sekundę, ale potem ponownie się łączy. Na koniec polecam ten produkt, w porównaniu z innymi produktami na rynku, jest to najlepszy bez wątpienia. Jeśli masz cierpliwość, aby czekać na dostawę, warto zapłacić cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2019

    fone excelente um som alto e de qualidade, valeu a pena entrega foi rápida postado no dia 6/08/19 recebido 16/08/19

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    chegou hj ,dentro do prazo , exatamente como foto , testei música e ligação mto bom . duração de bateria ainda não sei mais espero q tben seja bom . de resto maravilhoso ,super recomendo.

    Komentarze (24)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$20.99
    • US$21.93
    • US$41.99
    • US$195.49
    • US$25.66
    • US$23.99
    • US$15.99
    • US$169.99
    • US$27.99
    • US$19.99
    • US$23.09
    • US$132.82
    • US$27.99
    • US$34.99
    • US$28.99
    • US$23.99
    • US$13.19