Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8433)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(8433)
    • 5 Star(7965)
    • 4 Star(443)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tych pąków. Nie dziwi mnie to, bo nie ma takiego produktu, który kupiłem, który nie jest dobrej jakości. Elegancka konstrukcja, idealnie dopasowana do uszu, czysty dźwięk i naprawdę głośny bas, pełne i dobre opakowanie, w tym zamienne poduszki do uszu. Bateria działa na długi czas, co najmniej 2 godziny głośnej muzyki. Spóźnienie nie jest w ogóle zauważalne. Podoba mi się fizyczny przycisk na pąkach, jest jasny i zwięzły. Pąki są o wiele lepsze od innych Bluetooth, które kupiłem i próbowałem dla siebie i rodziny. Jedynym negatywnym rozwiązaniem jest port ładowania mikro USB zamiast większego stanu art. C. Produkt zdecydowanie polecany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Bardzo dobry telefon i szybko go otrzymałem. Zapłaciłem rachunek w dniu 16.03.2019 r., a następnego dnia został już skierowany. Przyjechał do Brazylii 23-go i dziś dostałem go w moim domu. Nie zgnieciono go ani nic, pudełko było zapieczętowane, telefon był naładowany, ładowarka, instrukcja i gumki, poza małym pudełkiem. Pierwszy zakup Banggood i nie żałuję tego. Bardzo dobry telefon, ma doskonały grób, po podłączeniu nie synchronizuje się najpierw, ale tylko przez 1 sekundę i nie zakłóca wydajności. Jest duży, ale nie jest wolny od ucha. O baterii, której nie użyłem długo do oceny, ale małe pudełko jest ładowane i telefon też.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    To nie jest przetłuczone piękne słuchawki, które znajdziesz, leżą w porządku, ale wystają za daleko od ucha dla mojego równania, ale! Teraz próbowałem całkiem sporo innych w codziennym użyciu. Elita Jabra 75. Dźwięk argonowy Styl dowolny1. Bang & Olufsen (320USD), i menu jbl's in aar i... In nie myślałem, że wszystkie wymienione są kąpiel, ogród jak rzeczy, które działają znacznie lepiej dla methan BW-FYE7, dłuższa bateria na jeden, trochę czystego dźwięku na trochę ładniejsze, aby to wyglądać, i tak dalej!! Jeśli lubisz głośno, bardzo głośno i zaskakująco prawie całkowicie czysty dźwięk, który się nie rozpada, jak wszystkie wymienione wyżej, próbujesz się do tego momentu, po prostu nie brzmi dobrze, i odrzucasz 1! Dodaj eq do komórki lub pc, a wtedy może brzmieć tak szalenie dobrze, z basem nie wydaje się możliwe w tak małej rzeczy. Raport duńskiego Brugera, pisze trochę po duńsku, ponieważ dobrze wiemy, że wszystkie inne recenzje tutaj nie są właściwe, jeśli chodzi o koniec... Można dać tylko 4 gwiazdki lub więcej, ale mamy tutaj produkt w cenie brzmi naprawdę dobrze, jak codzienne słuchawki, jeśli widać stół, że kłuje dość daleko od uszu, I nie wyglądaj tak ładnie jak inne, które wymieniłem. Ale trzeba powiedzieć, i Speciel, „B&O brzmi lepiej. Ale jeśli przyłożysz słuchawki do komputera i będziesz miał właściwe dyski, I doznałem pobranej muzyki (spotify Best qualch lub Blue Ray qualch) wtedy B&O umiera dla mnie na 70-75%, ale wycierpiał równo na niskich hercach, więc "stal" cierpi pomiędzy i na zewnątrz. Mogę się obrócić na 100% XD bez łamania dźwięku, najgłośniejszego dźwięku, i sąsiada, nie tego samego, ale dźwięk dźwięku 50% dźwięku, ale przyciski na samym siedzeniu nie są zbyt gode!!!!!!!!!!, ale może trzeba być

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Naprawdę podoba mi się produkt. Jakość dźwięku basów są naprawdę dobre Mam produkt w sumie 300tl (w tym podatki).Głośna wydajność jest bardzo słodka można uzyskać satysfakcję.Można użyć jednej słuchawki w pudełku i jedno ucho w pudełku. (Nie zauważa tego, co jest w pudełku, po prostu działa prawy i tylko lewy zestaw słuchawkowy bez żadnych problemów.) I wydajność wideo jest całkiem dobra, i nie widzę większych opóźnień, ale zdecydowanie jest mała różnica. Może to spowodować niewielkie opóźnienie w grach w stylu pubg. Spójrz na testy na youtube, jeśli chcesz go zabrać do gry, ale mogę polecić QCY T5 dla tego FYE7 jest o wiele lepszy z dźwiękiem. Jestem w pełni naładowany i bardzo się cieszę ze słuchawek przed nami. Dodam, jeśli jest problem.Bluetooth 5.0 jest w porządku i tak można połączyć się z telefonami, które są 4.2-4.1-4.0 tak długo, jak masz bluetooth w telefonie.Jeśli zależy ci na muzyce zdecydowanie polecam to do czegoś nowego. Na koniec telefony. Tak, w porządku. Ale nie mogłem wyjść i spróbować z powodu kwarantanny, ale kiedy użyłem jej w domu, prawie nikt nie zauważył różnicy. Angielski (tak piszę sam) Naprawdę podobał mi się produkt. Jakość soubd jest całkiem dobra.W szczególności basy naprawdę mnie zadowalają.Ta jakość za tą cenę jest bardzo dobra.Można użyć jednej słuchawki na raz w lewo w prawo nie ma znaczenia. (W obudowie można umieścić prawą słuchawkę i użyć lewej lub można umieścić lewą w obudowie i użyć prawej) Obejrzałem kilka filmów z Youtube i nie zauważyłem problemu z lateniem. Ale może być bardzo małe opóźnienie. Jeśli grasz w PUBG lub COD na telefonie może być opóźnienie, ponieważ gry te są naprawdę szybkie, więc proponuję QCY T5 do grania w gry.Jeśli wolisz jakość polecam FYE7.A bluetooth 5.0 jest tak dobry i tak można go nadal używać, jeśli telefon ma wartość 4.2-4.1-4.0 to ma znaczenie tylko to, że twój telefon ma bluetooth jeśli ma bt, niż możesz go podłączyć.A rozmowy telefoniczne nie mogę go naprawdę przetestować Na zewnątrz z powodu pandemii, ale kiedy go używałem nikt nie zauważył, że rozmawiam z słuchawkami to nie jest źle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Sensacyjny telefon, Bluetooth dość szybki i dynamiczny, nawet po tak długim czasie podróży z brazylijskim strajkiem pocztowym, przybył z 90% baterią, w razie, gdybyś miał jakieś pytania związane z niezawodnością tego telefonu, Zapewniam cię, że jest lepszy od Redmi Airdots, biorąc pod uwagę bliskość wartości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Kupiłem te słuchawki bez wielkich oczekiwań. Kiedy zacząłem ich używać, zdałem sobie sprawę, że są dobre jak na swoją cenę. Najbardziej podobało mi się to, że głośność muzyki może być zmieniona przez podwójne wciśnięcie przycisków. Można zauważyć, że połączenie może zostać utracone z jakiegoś powodu, nawet jeśli może zostać przywrócone samo lub w przypadku umieszczenia ich w etui ładowarki. Muzyka brzmi dobrze, a dźwięk może być trochę jaśniejszy. Bas nie jest tak potężny, by zakłócać inne dźwięki. Dobrze jest słuchać muzyki z nimi i zdecydowanie polecam ich spróbować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Te słuchawki Blitzwolf mają bardzo jasny & dźwięk, tak samo głośno jak Dre, co kosztuje mnie 300 funtów, nawet lepiej za ułamek ceny poniżej 30 funtów włącznie z ubezpieczeniem & z namierzeniem. Nie mogę uwierzyć, jak dobre są te słuchawki.... Będę kupować więcej w najbliższej przyszłości dla rodziny/przyjaciół. Będą wspaniałym prezentem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Produkt jest naprawdę dobry z okablowaną wydajnością słuchawek, kiedy słuchasz muzyki ostatniego dźwięku, a kiedy wyjmiesz go z ucha, dzwoni w głowie. Na basie jest naprawdę głośno, nie tak bardzo, jak jest przereklamowany, więc jest w sam raz. Nawet jeśli wypełnisz dźwięk z telefonu, nie jest w pełni włączony, i musisz go wypełnić ze słuchawek, o których nikt nie wspomniał, prawdopodobnie nie większość ludzi wie, ale słuchawki mają odrębną głośność, Więc jeśli naciśniesz prawą słuchawkę dwa razy, zwiększy to objętość. Ku mojej największej przyjemności, ładunek dotarł do Stambułu z Chin w cztery dni. Zamówiłem 12.01.21. Do Stambułu dotarł 16.01.21. Nie widziałem żadnej prędkości, chociaż wybrałem standardowy, najtańszy ładunek, który jest niesamowicie szybki. Mieszkam w Kastamonu, który dotarł do Turcji w cztery dni, dotarł do Kastamonu w pięć dni z ładunkiem PTT. Możesz go mieć bez wahania. Opłata celna polega na tym, że kupiłem dwa takie produkty, które się połączyły i zapłaciłem 34,5 TL. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Otrzymał produkt w około 2 tygodnie wysyłki wystarczająco szybko. Kupiłem go z polisą ubezpieczeniową i odszkodowawczą, ale znowu przyszedł z podatkiem i zapłaciłem 21 tl podatku. Skontaktowałem się z obsługą klienta i powiedzieli, że dostanę e-maila, żeby rozwiązać problem. Spełnia dźwięk jako pierwszy wygląd i wykorzystanie produktu, jeden z najlepszych produktów do zakupu dla miłośników basów. Jeśli masz jakieś pytania dotyczące produktu możesz insta @shmspkds

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Są to po prostu niesamowite, prawdopodobnie najlepsze, jakie można kupić w tym przedziale cenowym. Posiadam inne słuchawki bluetooth TWS (Haylou GT1, Redmi Airdots, QCY T1C), ale te Blitwolf pokonały je dzięki swojemu dwudynamicznemu kierowcy. Powiem ci, że bas jest niesamowity, a jeśli dobrze nastroisz doświadczenia muzyczne przy użyciu zewnętrznego wyrównywacza, jak ja (używam aplikacji Headphones Equizer na Android), będą brzmieć jeszcze lepiej. Używam ich głównie na siłowni i trwają nawet w moich 3 godzinnych sesjach. I dzięki tej skrzyni można oczekiwać, że naładujesz je ponownie 4 do 5 razy, zanim będziesz musiał naładować ją samą. Jedyne, co mnie wkurza w tych słuchawkach to sposób, w jaki wystają z kanału słuchowego, to nic wielkiego, bo to tylko problem kosmetyczny. Ale oprócz tego zapewniają szczelną pieczęć, jeśli wybierzesz odpowiednie końcówki ucha z 3 dostępnych opcji. Kupiłem je w grudniu zeszłego roku, a pod względem baterii nic się nie zmieniło. Używam ich 3 do 4 razy w tygodniu, 3 do 4 godzin dziennie. Ufam tej marce, posiadam wiele urządzeń IoT od nich, a także są bardzo wiarygodne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 104
    • Ft7 936
    • Ft9 872
    • Ft54 961
    • Ft1 936
    • Ft11 601
    • Ft6 715
    • Ft9 768
    • Ft10 898
    • Ft19 042
    • Ft7 756
    • Ft13 399
    • Ft10 223
    • Ft8 813
    • Ft20 804
    • Ft13 127
    • Ft14 104
    • Ft28 395