Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/10/2021

    Pierwszy produkt firmy BlitzWolf. Dotarł w mniej niż 2 tygodnie do regionu Bałkanów. QC 3040 działa bezbłędnie z telefonem kompatybilnym z Bluetooth 5.2. Apt-X włącza się automatycznie. Bardzo mocny bas, bardzo mocny. Wzloty są trochę stłumione - rozwiązane przy odrobinie wyrównywania. Wiele opcji sterowania za pomocą przycisków słuchawkowych. Słuchawki siedzą mocno w uchu, 3 pary małych, średnich i dużych uszu. Słuchawki mają czerwono-niebieskie wskaźniki. Sprawa ma 4 wskaźniki ledowe. Bardzo szczegółowa instrukcja znajduje się w pakiecie ze szczegółami. Wszystko działa świetnie, produkt 10/10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    W porównaniu do Fye-7 ma taką samą świetną jakość dźwięku. Uszy są nieco większe, ale wygodne w użyciu. Sprawa jest lżejsza, ale jakość tworzywa sztucznego nie jest tak dobra, czuje się jak tania gumowa osłona i łatwo się zarysuje. Moim zdaniem w sprawie Fye-7 nadawało się lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Niesamowita jakość wykonania, doskonałe dopasowanie i doskonałe słuchawki do piosenek, połączeń i gier. Dotarcie w ciągu 20 dni roboczych, gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    10 dni na dostawę z Chin! Słuchawki są bardzo dobre. Jakość dźwięku jest bardzo dobra. Bluetooth ma długi zasięg i szybkie połączenie! Zasługują na swój zakup! Przewiń do przodu! Co to za produkt?! Gongradiacje Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Audio jest dobre, całkiem rześkie. Nie różni się od dźwięku FYE-7. Bateria działa wystarczająco długo. Przyciski są bardzo wygodne. Projekt jest lepszy niż FYE-7. Cena jest jedyną rzeczą, która nie jest tak doskonała. Lepiej poczekać, aż cena spadnie o ponad 50%, zanim stanie się opłacalna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Tak, dobrej jakości, bateria, która trwa długo, trochę duży, ale nic, co stanie na drodze, ogólnie bardzo dobry

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Doskonałe słuchawki, dźwięk emituje fantastyczną jakość dźwięku, Blitzwolf poprawia coraz więcej 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo... bardzo... bardzo dobrze! Naprawdę doskonałą jakość dźwięku miałem BW7 i BW9, nie wspominając o Xiaomi airdots, ale to wyróżnia się z bliska i pasuje do ucha, nie wypada idealnie, Świetny bas, po prostu nie uważam, że to taao głośny, ale dobrze tłumi zewnętrzny dźwięk i ma znaczną wysokość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Produkt czuje najwyższą cenę, miękki futerał dotykowy i mocne zamknięcie. Żywotność baterii dla mnie był tydzień z codziennego użytku. Połączenie telefoniczne jest szybsze niż poprzednie modele Blitswolf. Pasowanie jest trochę niezręczne i nie jest tak głośne, jak bym chciała. Poza tym to dobry produkt, który bym polecił

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    A termék megérkezett minden tartozékával, sajnos képet küldeni nemtudok jelenleg külföldön tartcom Produkt przybył z każdym dodatkiem obecnie nie mogę wysłać zdjęcia, ponieważ jestem w obcym hrabstwie, ale moja rodzina poinformowała mnie, że każdy akcesorium przyszedł z nim. Było 10-dniowe opóźnienie z powodu oryginalnego planu wysyłki. To wszystko, co mogę na razie powiedzieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 598
    • Ft9 598
    • Ft6 452
    • Ft15 292
    • Ft8 409
    • Ft9 939
    • Ft13 239
    • Ft9 267
    • Ft5 294
    • Ft7 992