Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Dobry zegarek 4G z androidem. 4G działa w Indiach. Ładny ekran i GPS. Dostawa do Indii w około 12 dni. Czujniki są dobrej jakości ładnie wdrożone na tym zegarku.

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Zegarek jest po prostu niesamowite i dostarczane na czas, Próbowałem jIO indyjski sim, ale wydaje się, że nie działa, spróbuje innego telefonu i będzie aktualizować na nim. Czuję się dobrze, 😊😜😜

    Komentarze (24)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Mam towary, sklep był prestiżowy, produkt był piękny, ogólna satysfakcja, bardzo profesjonalny, pierwszy raz zakupiony przez Stategood app czuł się świetnie, wspierać aplikację, jak również więcej!

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Doskonały zegarek i bardzo wysoka wydajność pomimo małej ilości ram. Przy użyciu intensywnej baterii trwa kilka godzin przy normalnym użyciu 2 dni. - Szkoda, że tak nie jest. Na zewnątrz znajduje się ładowarka bazowa. doskonały prodo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Bardzo ładny zegarek i super funkcjonalny. Chciałbym mieć Androida 10, to 9.1, ale też jest dobry. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Bardzo ładny zegarek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Bardzo dobra za mniej 100 euro. Powtórnie to polecam. Ładny ekran, ale bez twarzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Najlepszy smartwatch..buduj i zaprojektuj...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Świetny zegarek w świetnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 682
    • Ft9 523
    • Ft10 383
    • Ft59 745
    • Ft59 745
    • Ft59 745
    • Ft66 383
    • Ft26 551
    • Ft76 341
    • Ft30 667
    • Ft33 190
    • Ft46 467
    • Ft63 064
    • Ft63 064
    • Ft57 899
    • Ft49 787
    • Ft74 144
    • Ft27 099