Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2021

    Kupiłem wszystkie trzy słuchawki od Blitzwolfa. FYE7, FYE9 i FYE11. FYE11 było zdecydowanie droższe. Pasuje do ucha dobrze i daje dobre wyraźne wywołania głosowe, gdzie FYE7 ma tendencję do łatwo się zniekształcać. Jego muzyka jest lepsza niż FE9 zbudowany nadal uważam, że dźwięk muzyki czuje się nieco lepiej na FYE7. Obecnie mam budowniczych rozwalających ściany, więc odwołanie hałasu jest pomocne. Ładne, okrągłe słuchawki. Szczególnie warte tego, jeśli można to dostać na specjalne zamówienie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    ses kalitesi baslar çok güzel anc çalışıyor elinize sağlık teşekkürler blitzwolf 🤌👍

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Świetna słuchawka. Gładki dźwięk, doskonałe polecenia, do tego bardzo piękne. Skrzynia i super lekkie czcionki. Bardzo mi się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Jakość wydaje się być bardzo dobra, bardzo mi się podoba i jest również bardzo piękna. Zajęło mi trochę czasu, żeby tu dotrzeć z powodu brazylijskiej poczty jak zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Cieszę się z tego produktu. Redukcja hałasu jest imponująca. Jednak ten tryb nie jest zbyt dobry podczas uruchamiania. Ponieważ używa mikrofonu do redukcji hałasu, wiatr zakłóca efekt. Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Przybywa bardzo szybko, bardzo wygodnie w uchu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Bez wątpienia to najlepsza słuchawka Blitzwolf, jaką kiedykolwiek kupiłem. Produkt jest oryginalny, ma niesamowitą jakość i zajmuje około 25 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Bardzo dobra jakość, z tego co widzę i mało doświadczyłem dźwięk jest doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    excelentes fones, som maravilhoso e com recursos bem interessantes. Chegou em média de 10 a 12 dias, não tenho o que reclamar. Saindo de um Edifier x3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Doskonałe metryki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19,490
    • Ft13,676
    • Ft10,567
    • Ft11,624
    • Ft17,096
    • Ft13,676
    • Ft9,324
    • Ft12,992
    • Ft12,743
    • Ft15,044
    • Ft6,152
    • Ft8,888
    • Ft10,256
    • Ft7,520
    • Ft4,038
    • Ft9,914
    • Ft17,780
    • Ft5,282