Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2021

    ωραίο εργαλείο γι αυτούς που προτιμούν αυτό τον τρόπο σύνδεσης στις κατασκευές τούς. Το υλικό είναι κράμα αλουμινίου και φαίνεται καλής ποιότητας. θα πρότεινα σε όποιον αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν, να αγοράσει και βίδες γιατί είναι ιδιαίτερες

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Jakość maszyn części jest ogólnie dobra z wyjątkiem dziur (na zdjęciu), które były bardzo szorstkie na otrzymanej, i odpryskiwane z kilku pierwszych przepustek bitu wiertła. Dostarczony bit wiertniczy nie nadaje się również do większości śrub otworowych, ponieważ nie był to kwadratowy łeb kierowcy. Ale nie zrywam umowy w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Ładnie i solidnie. Krzaczki wydają się być ładne i długie dając dobrą stabilność kawałki wiertła są również dobrej długości w porównaniu do niektórych innych (patrz zdjęcie, szary jest ten z zestawem). Chętnie kupimy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Jakość wydaje się dobra. Widziałem recenzję na YouTube dobre narzędzie do pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dobrze odebrane i odwlekam bravo, opakowanie i doskonałe pozostaje do przetestowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Otrzymane, ale opodatkowane 118,84 tl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Doskonały produkt, prosty i szybki montaż, produkt wydaje się dla mnie bardzo wysokiej jakości, solidny i z wagą, wart inwestycji!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Idealnie w porządku za tą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Works absolutely fine, quality adequate but needs a protection pad adding to the clamp to prevent workpiece scarring. Otherwise - does the job just fine. Let's face it - if you are doing fine quality joinery - you aren't going to be using crappy pocket holes! But for those jobs where you just want a quick & dirty butt joint - this does that job very well -for a fraction of the Yank equivalent KrugjQuery1113021837923296551864_1617988470198 Well owrth the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Solidny, działa bardzo dobrze Polecam go wszystkim użytkownikom DIY, którzy chcą coś podobnego do Kerga Jiga, ale nie chcą tyle płacić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 807
    • Ft13 430
    • Ft12 209
    • Ft23 811
    • Ft4 934
    • Ft3 829
    • Ft11 632
    • Ft5 639
    • Ft18 132
    • Ft24 681
    • Ft8 811
    • Ft5 639
    • Ft23 621
    • Ft10 377
    • Ft20 800
    • Ft7 049
    • Ft21 155
    • Ft6 714