Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Idealnie, ale jest małe zadrapanie na szarży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Doskonały, zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Wygląda bardzo ładnie i szybko. 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Although I wanted the fence to be longer, this fence will allow me to align the piece to work using accessories. The packaging was not good but the fence was well packed so it arrived in perfect condition.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    To ogrodzenie dodaje dużą funkcjonalność do mojego miernika zamrożenia Drillpro. Teraz mogę dodać przerzutki, które muszę zrobić wskaźnik jako cenny atut w moim warsztacie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Myślałem, że dostanę za to ogrodzenie. Obraz jest mylący. Ale kawałki są bardzo dobrze wykonane i przyjemne dla oka. Znalazłem już kilka zastosowań dla nich. (nie jest to zamierzone zastosowanie, ale przekabacił je na części do innych jig)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Łączki ogrodzenia są akceptowalnej jakości, przetestowałem je na moim stanowisku i pasuje idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    To jest skała solidna! Płaska i kwadratowa do stołu, idealnie pasuje do wiertła miter gague!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Produkt nie jest kolor aluminium, ale wygląda na bardziej brązowy kolor.... 2 paski na końcach są zielone...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Zgodny z zamówieniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 451
    • Ft1 820
    • Ft5 107
    • Ft4 263
    • Ft8 390
    • Ft1 577
    • Ft3 157
    • Ft1 988
    • Ft9 121
    • Ft4 105
    • Ft5 369
    • Ft8 530
    • Ft7 297
    • Ft9 478
    • Ft5 369
    • Ft11 374
    • Ft6 317
    • Ft18 958