Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(883)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(883)
    • 5 Star(848)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    Bardzo zadowolony. Dostarczony kilka dni wcześniej niż zakładano. Pierwotnie kupiłem jeden zestaw i byłem tak zadowolony, że kupiłem kolejne 3. Prawy kąt, gdy jest sprawdzany w stosunku do kwadratu inżyniera. Pomiary (w mm pon jedna noga kwadratowa i ins na drugiej nodze) Wydaje się być bardzo dokładny. Dwa, bardzo małe problemy, i/ skalowanie pomiarowe jest malowane, nie laserowe, ale nie wyglądają, jakby łatwo się ocierały. ii/ Na zdjęciu z bliska końca widać, że jest lekko szorstka (lub wypukła) wokół krawędzi. Może to być problem dla obróbki metalu, ale nie dla stolarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Precyzja wykonana. Był dobrze chroniony. Doskonały produkt, może być również używany, jeśli jedna część musi wykraczać poza drugą część, jak wyświetla się w mojej konfiguracji testowej lub pracy jig. Warto kupić 4, tak jak ja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Przedmioty dotarły dzisiaj (po zamrożeniu zaledwie dwa tygodnie temu), i jestem pod wrażeniem zarówno opakowania - które jest doskonałe; nie widzę jak można poprawić na tym- i jakości budowy, która jest o wiele lepsza niż oczekiwałem. Te zaciski są bardzo dobrze zbudowane, pięknie wykończone i uderzają prosto/kwadrat. Bardzo polecam! Jestem bardzo szczęśliwym obozowiczem i z chęcią je praktykuję. Dziękuję Banggood, kocham te produkty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Fantastyczny dodatek do każdego warsztatu. Bardzo dobrze wykonane z zarówno wykończenia i dokładności są na miejscu. Dostawa była zaskakująco szybka, a opakowanie doskonałe. Nie ma nic złego do powiedzenia na temat tych zacisków. Kiedy je dzisiaj dostarczyłem, wróciłem prosto do aplikacji i zamówiłem kolejne dwa i kwadrat prędkości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo dobry produkt, doskonały, mocny towar! Zmierzone w cale i milimetry, całkowita łatwość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    To produkt pięciogwiazdkowy. Bardzo dobra jakość. Mam 4 x 140mm, a oni przylecieli z ekspresem do Australii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Te kwadraty zaciskowe wydają się bardzo solidne i dobrze zbudowane. Wykończenie anodyzujące wygląda świetnie, a opakowanie jest absolutnie najwyższej klasy, właściwie zamierzam je przechowywać w piance, w której były tak dobre i wydaje się wystarczająco twarde i wygląda bardzo schludnie w szufladzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Dostawa w ciągu 21 dni. Dobrze zapakowany materiał i o świetnym wykończeniu. Idealnym jest zakup 4 sztuk dla lepszej obsługi elementów drewnianych, które mają być przykręcone lub zamontowane Poleciłbym ci!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Pakiet dotarł w doskonałym stanie i w oczekiwanym czasie. Części aluminiowe są dobrze wyławiane, a jego kwadratowość wydaje się być w porządku. Żelazne oprawy nie są na dużych rozmiarach, a kąt nie wynosi 90 stopni. Jeśli średnica materiału byłaby zbliżona do rozmiaru otworów, lepiej by się trzymały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Świetna jakość, duża dokładność za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 283
    • Ft3 356
    • Ft17 277
    • Ft3 967
    • Ft4 883
    • Ft13 433
    • Ft9 167
    • Ft3 203
    • Ft5 188
    • Ft5 188
    • Ft20 761
    • Ft5 493
    • Ft5 054
    • Ft6 715
    • Ft1 915
    • Ft9 158
    • Ft6 104
    • Ft8 107