Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Szybka dostawa wysłać przed spodziewaniem daty wysyłki, i Paczkomaty były dobre, zaciski są ciężkie i dobrej jakości, nie są one samo dostosowanie, ale to nie problem bardzo łatwo i szybko ustawić je do właściwego napięcia, aby zacisk pokoju razem. To również zaleta, jeśli chcesz zacisnąć niektóre panele mdf niektóre zaciski samoregulujące muszą naciągnąć napięcie, aby zacisnąć panele Mdf i uszkodzić otwory kieszeniowe. Wypróbowałem je na mojej maszynie do ruteru, żeby zacisnąć i połączyć pokój i nie miałem problemów, te zaciski są ustawione na właściwe napięcie, które utrzymują się na odpowiednim naprężeniu przez cały czas, kiedy budowałem szafkę. Polecam te zaciski wszystkim, którzy proszą mnie o dobre zaciski. Kupiłem dwa i pewnie zamówię jeszcze kilka. Dzięki za szybką dostawę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Wygląda świetnie, działa świetnie. Pamiętaj, że to nie jest automatyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Przybył na czas. Jeszcze nie testowane, ale spodziewam się, że będzie działać bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Zgodnie z opisem. To jest drugi zacisk do łączenia kieszeni, one naprawdę dobrze działają w tym zastosowaniu trzymania podczas śrubowania. Dobra robota, mocny i solidny zacisk. Polecam ten zacisk. Dziękuję Banggood, kolejny doskonały produkt. Szybkość dostawy do Australii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Podstawowe narzędzia do pozycjonowania skośnych części montażowych poprzez trzymanie obu części, uwalnianie jednej ręki!!! Dla tych, którzy mają skołowany system, wartość zakupu dla pieniędzy, bardzo łatwe ustawienia. Zalecane!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Solidna i naprawdę dobra cena. Oczywiście, że musisz ręcznie ustawiać ciśnienie. Jeśli tego nie zrobisz, możesz zniszczyć swój projekt. Więc dokładnie wyreguluj ciśnienie. Automatyczne narzędzie ciśnieniowe w sprzedaży gdzie indziej jest podwojone ceny. Więc, jeśli nie masz dużo pieniędzy to świetna cena i dobry wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    São excelente, e substituem sim o "original" carríssimo, tirando o fato de não ser automático, mas é bem parece com a outra marca que não começa com K, vale a pena. Compre 2, 1 só não tem sentido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Wcześniej zakupiłem Drillpro Woodworking Pocket Hole Jig Joint Fixed Clamp Slant Hole Pull Clip (dobry produkt), ale ten element jest o wiele lepszy. Dobrze zaprojektowana i jest już dobrze wykorzystana. Wysoce polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    My first order on Banggood, Item as described very happy with the clamp as reviewed & recommended by “Dennis on his Hooked on Wood”channel. Free delivery to the UK 14 days

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    heavy duty quality, however the upper and lower jaw don't seem to be in the same plane - if this is a problem remains to be seen, haven't tried them yet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 280
    • Ft11 285
    • Ft8 296
    • Ft8 192
    • Ft7 280
    • Ft10 992
    • Ft6 208
    • Ft7 643
    • Ft10 922
    • Ft12 609
    • Ft8 371
    • Ft3 465
    • Ft2 545
    • Ft20 753
    • Ft8 371
    • Ft5 357
    • Ft8 510
    • Ft3 273