Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(396)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(396)
    • 5 Star(362)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Otrzymałem tylko uchwyt narzędzia bez akcesoriów tnących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2019

    хороший инструмент, сделан качественно, заточены отлично, поставляется в разобранном состоянии твердосплавный наконечник в отдельной коробочке. как будет держать заточке пока не знаю, не проверял. Отпишу позже. В целом инструментом доволен

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    Outillage conforme à mes attentes, de très bonnes qualités, le manche est en aluminium, les tiges porte outil carbure sont en métal très bien fini (le poid s'en fait sentir). L'ajustement de la tige dans le manche n'a aucun jeu (très précis) et se fixe pas 2 petites visse à fleur une fois serré. Je les ai testé et j'en suis ravi. La livraison était très correcte (2 semaines) Je vous conseille ces outils sans hésiter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Otrzymałem 2 narzędzia na tym etapie. Punkty A & I. Wkładka z węglika wolframu rhomboidalnego na pozycji I, jest rozdrobniona przy krawędzi cięcia. (Proszę odnieść się do zdjęć.) Myślę, że lepiej byłoby umieścić mały kawałek gąbki lub podobny w opakowaniu, aby chronić krawędź cięcia. Czy mógłby pan wysłać zamienne wkładki do tego narzędzia. Dziękuję. Bruce Campbell

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2020

    Mam paczkę. Z drugiej strony opakowanie zostało uszkodzone, co powoduje, że mam uchwyt, jak i uchwyty na narzędzia, ale na partii, 3 pudełka zawierające węgliki zostały uszkodzone, jak na zdjęciu, a ich zawartość wyszła z pojemnika. Brakuje mi kwadratowej pastylki i rundy. Trzecia znalazłam w skrzynce. Proszę, wyślij mi brakujące pastylki. Dziękuję i miłego dnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Taxifox
    CH
    09/12/2018

    I made a quick test with a piece of firewood, the outside with style number B, the inside with number F. Usually one never uses pine for turning, but with the sharp edges of these inserts it gives an acceptable result. One thing I will improve is the fitting of the aluminium bar mount to the handle - this threaded mount sometimes becomes loose when turning from left to right and you catch the wood. Maybe some epoxy or a set screw will avoid this. The possibilty to change the length of the tool will not be affected by doing so. Another nice feature is the screwed back cap - you can store the allen key inside the handle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2019

    Prima beitel. Handvat zelf gemaakt ( was al klaar toen de beitel aankwam ) wisselplaat scherp en schoon Nadeel lange levertijd bijna 40 dagen Toch 5 sterren door prijs kwaliteit In Europa betaal je zeker 5 keer zo veel voor een niet betere beitel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    fantastic tool for the price. Cuts really well and easily

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2019

    Aspetto il rispettivo manico comprato insieme strano che sia arrivato prima uno comunque nell'attesa ringrazio il prodotto sembra buono ma ripeto aspetto l'altro pezzo per provarlo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2019

    Matériel de bonne qualité, bon travail de dégrossissage, pas aussi pratique et précis qu'une gouge classique dans son utilisation .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft48 593
    • Ft35 562
    • Ft29 508
    • Ft9 077
    • Ft11 347
    • Ft12 104
    • Ft36 695
    • Ft18 914
    • Ft15 887
    • Ft9 169
    • Ft13 237
    • Ft6 807
    • Ft51 073
    • Ft17 778
    • Ft49 939
    • Ft45 202
    • Ft8 320
    • Ft14 083