Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(851)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(851)
    • 5 Star(804)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Jestem zadowolony z produktu. Nie używałem go w pracy, ale pierwsze wrażenie jest takie, że nie ma żadnych problemów. Jakość wszystkich części jest wystarczająco dobra. Zmieścił się na mojej piłce Boscha GTS 635-216 👍🏼👍🏼👍🏼

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    Produto de ótima qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2019

    Muy buenos materiales, Muy facil de montar y excelente funcionamiento. Anda muy bien en mi sierra de banco Dewalt 745

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Świetny produkt, super jakość, rekomendacja. Pasuje ładnie, a jakość jest świetna. Paczka dotarła szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Doskonała jakość produktu, pasuje do mojej piły stołowej DeWalt 7485. Bardzo mile zaskoczony, jak dobra jest jakość i jak szybko to wysłane. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    Nice feather board for table saw or routeur table. You can fix them in slot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Bardzo dobra jakość produktu. Wytrzymała plastik. Wszystkie śruby są z nachyleniem M8 przystosowane do różnych rozmiarów torów lub T-track. Paczka dotarła nieuszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Te są świetne, pochodzi z wyborem mocowań dla obu standardowych ścieżek wielkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Kupiłem to, ponieważ moja dziewczyna jest zainteresowana, aby nauczyć się obróbki drewna, aby utrzymać swoje ręce bezpieczne! Te pióra są duże i nieco ciężkie, jeszcze nie miałem okazji ich użyć, ponieważ nie pasują bezpośrednio do moich pił stołowych GTS 10 XC i GTS 10 J. Ten przedmiot przybył w oczekiwanym terminie i był dobrze zapakowany. Mógłbym narzekać, że pióra mogą być bardziej elastyczne lub wykonane z miękkiego materiału, ponieważ nie zginają się dobrze, co oznacza, że musisz je bardzo dokładnie umieścić, aby dodać podparcie do drewna, które planujesz wyciąć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Produkt jest doskonały, wszystko zgodnie z opisem na stronie. Sprzedawca wysłał zamówienie szybko, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$12.69
    • US$20.89
    • US$65.99
    • US$19.99
    • US$72.75
    • US$79.99
    • US$79.99
    • US$229.99
    • US$45.99
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$41.39
    • US$41.39
    • US$99.99
    • US$49.99
    • US$35.99
    • US$69.99