Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(600)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(600)
    • 5 Star(571)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Jestem zadowolony z produktu. Nie używałem go w pracy, ale pierwsze wrażenie jest takie, że nie ma żadnych problemów. Jakość wszystkich części jest wystarczająco dobra. Zmieścił się na mojej piłce Boscha GTS 635-216 👍🏼👍🏼👍🏼

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Bardzo ladny produkt. Zestaw zawiera wszystkie akcesoria pokazane na zdjęciach. Możliwe jest przymocowanie go do prawie wszystkich rozmiarów torów. Pasuje idealnie do standardowego toru 19mm. Produkt wykonany z dobrej jakości tworzywa sztucznego. Ładne opakowanie w kartonie, są nienaruszone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Doskonała jakość produktu, pasuje do mojej piły stołowej DeWalt 7485. Bardzo mile zaskoczony, jak dobra jest jakość i jak szybko to wysłane. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Produkt jest doskonały, wszystko zgodnie z opisem na stronie. Sprzedawca wysłał zamówienie szybko, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Dotarło na długo przed przewidywaną datą. Wytrzymały i dokładny produkt, kupię inną parę. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Doskonała jakość, szybko się one pojawiły w bardzo dobrej cenie. Wielkie dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Doskonały produkt i doskonała jakość. Doskonałe opakowanie. Czas wysyłki w 100% przestrzegany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Szybka dostawa. Dobre opakowanie. Dobrej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Wygląda dobrze, świetny asortyment złączy Działa jak oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dobra kondycja, dostałem to co zamówiłem. Jakość, pozwól mi najpierw spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 861
    • Ft8 348
    • Ft18 962
    • Ft8 392
    • Ft5 471
    • Ft16 424
    • Ft15 693
    • Ft6 201
    • Ft26 646
    • Ft10 949
    • Ft17 520
    • Ft4 011
    • Ft13 870
    • Ft5 686
    • Ft6 201
    • Ft52 703
    • Ft72 063
    • Ft4 738