Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(258)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(258)
    • 5 Star(246)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Zamówiona 15 stycznia i dotarła 4 lutego, opakowanie było dobre. Bardzo ładne i dobrze wyglądające narzędzie jakości. Ładny uchwyt z mosiądzu, gałka stopniowa i ogólnie świetne wykończenie. Łatwy w konfiguracji, niektóre części zamienne, łatwe do umieszczenia w piłce tabeli z z zerową rozgrywką, dodatkowe funkcje do łączenia z piłą stołową i routerem, Mam nadzieję, że sprzedają te części oddzielnie, ponieważ są aluminium i mogą być uszkodzone łatwo, jeśli nie ostrożnie z małych części. Ale ogólnie bardzo ładny i jakościowy element, który polecam wszystkim, aby ulepszyć tam piłę stołową lub (samo wykonane) stół routera z tym Miter Gauge. Dzięki sprzedawcy i banggood za szybki czas dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Incredibly beautiful piece, very well made , the brass handle feels heavy and solid could not have ask for better craftsmanship, the fence is heavy duty the plastic is solid, I’m very satisfy with this purchase will definitely keep buying my tools from Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    To musi być miernik. Bardzo precyzyjne i bardzo dobrze wykonane. Przyszedł bardzo dobrze zapakowany, a dostawa była dość szybka. Użyję jej na piłę do stołu DeWalt. Dodatkowe ogrodzenie służy jako pudełko joint jig i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Jest to świetny produkt o świetnej jakości budowy. Jestem pod wrażeniem i będę go regularnie używać. Nie podobało mi się tylko opakowanie. Mógł się łatwo uszkodzić w transporcie. Ale poza tym, to naprawdę dobre!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Fantastic build quality, seems square out of the box. Really easy to set up and adapt to your specific saw. Fits perfectly on the DeWalt dwe7485 table saw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Cena tego pakietu kombinacyjnego jest naprawdę nie do pobicia. Używam tego od kilku miesięcy i jest w 100% dokładny. Przedmiot został bardzo dobrze zapakowany i dotarł bez szwanku. Użyłem placu inżynierskiego, aby sprawdzić dokładność i musiałem dokonać małej regulacji po montażu. Była ona przesunięta o 1/32 cala. Po dokonaniu korekty zrobiłem kilka testów i wszystkie były dokładne. Jest to stosowane regularnie w moim małym sklepie i jestem bardzo zadowolony z spójnych wyników. Miernik tej jakości w USA kosztowałby 250-300 dolarów. Gorąco polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    It looks to be of good quality The package was well wrapped and accompanied by set timeIt looks to be of good quality The package was well wrapped and accompanied by set time And a big + for the English instruction

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Dobre pakowanie i szwy narzędzi bardzo dobre i mocne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TCEVIP4
    DE
    11/03/2021

    Dostawa do Niemiec była bardzo szybka. Opakowanie było wystarczające, ale może być nieco bardziej stabilne z większą ilością wyściółek. Produkt dotarł nieuszkodzony. Nie mogę się doczekać współpracy z tym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Dzięki bardzo, Właściwie idealny produkt, bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$62.99
    • US$36.99
    • US$59.99
    • US$55.99
    • US$18.99
    • US$25.99
    • US$27.99
    • US$99.99
    • US$5.99
    • US$32.99
    • US$45.99
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$65.99
    • US$89.99
    • US$16.99
    • US$14.99