Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(243)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(243)
    • 5 Star(231)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Zamówiona 15 stycznia i dotarła 4 lutego, opakowanie było dobre. Bardzo ładne i dobrze wyglądające narzędzie jakości. Ładny uchwyt z mosiądzu, gałka stopniowa i ogólnie świetne wykończenie. Łatwy w konfiguracji, niektóre części zamienne, łatwe do umieszczenia w piłce tabeli z z zerową rozgrywką, dodatkowe funkcje do łączenia z piłą stołową i routerem, Mam nadzieję, że sprzedają te części oddzielnie, ponieważ są aluminium i mogą być uszkodzone łatwo, jeśli nie ostrożnie z małych części. Ale ogólnie bardzo ładny i jakościowy element, który polecam wszystkim, aby ulepszyć tam piłę stołową lub (samo wykonane) stół routera z tym Miter Gauge. Dzięki sprzedawcy i banggood za szybki czas dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Cena tego pakietu kombinacyjnego jest naprawdę nie do pobicia. Używam tego od kilku miesięcy i jest w 100% dokładny. Przedmiot został bardzo dobrze zapakowany i dotarł bez szwanku. Użyłem placu inżynierskiego, aby sprawdzić dokładność i musiałem dokonać małej regulacji po montażu. Była ona przesunięta o 1/32 cala. Po dokonaniu korekty zrobiłem kilka testów i wszystkie były dokładne. Jest to stosowane regularnie w moim małym sklepie i jestem bardzo zadowolony z spójnych wyników. Miernik tej jakości w USA kosztowałby 250-300 dolarów. Gorąco polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Kupiłem to, aby zastąpić naprawdę podstawową, która jest z DeWALT DWE7492. Widać oba na zdjęciu, które wrzuciłem. 1. Po pierwsze, prosto z pudełka, 90 stopni stop jest idealnie równoległa do ostrza, nie jest potrzebna regulacja. 2. Zwróć uwagę na uchwyty na zdjęciu produktu, i zobacz, jak błędnie umieściłem uchwyt - i to doprowadziło do zabawy. Naprawiłem to i sztuka przepadła. 3. Tor, po którym jedzie, to nie jest T-track, tylko prosty profil, i właściwie to jest w porządku, ale powierzchnia stołu na piłach Dewalt nie jest idealnie prosta i wyrównana. To piła z aluminium, a nie żeliwa. Co znaczy, że bez względu na to, jak dobry jest ten wskaźnik miterów, i to bardzo dobry, z pewnością duży postęp w stosunku do podstawowych dostaw Dewalt, są ograniczenia, a to niestety na Dewalt i może tylko ograniczenie z aluminium. Moja górna powierzchnia kłania się trochę do tyłu, więc niestety jest jak jest. 4. Polecam również woskowanie powierzchni piły woskowej, używając wosku, aby zmniejszyć tarcie i starać się utrzymać powierzchnię piły w dobrym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Fantastic build quality, seems square out of the box. Really easy to set up and adapt to your specific saw. Fits perfectly on the DeWalt dwe7485 table saw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Incredibly beautiful piece, very well made , the brass handle feels heavy and solid could not have ask for better craftsmanship, the fence is heavy duty the plastic is solid, I’m very satisfy with this purchase will definitely keep buying my tools from Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    To musi być miernik. Bardzo precyzyjne i bardzo dobrze wykonane. Przyszedł bardzo dobrze zapakowany, a dostawa była dość szybka. Użyję jej na piłę do stołu DeWalt. Dodatkowe ogrodzenie służy jako pudełko joint jig i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    It looks to be of good quality The package was well wrapped and accompanied by set timeIt looks to be of good quality The package was well wrapped and accompanied by set time And a big + for the English instruction

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TCEVIP4
    DE
    11/03/2021

    Dostawa do Niemiec była bardzo szybka. Opakowanie było wystarczające, ale może być nieco bardziej stabilne z większą ilością wyściółek. Produkt dotarł nieuszkodzony. Nie mogę się doczekać współpracy z tym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Jest bardzo masywny, nie ma bałaganu. Przybyło bez uszkodzeń, niezbędne klucze Ibu zostały dostarczone, a ja chętnie kupię akcesoria w książce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Produkt jest całkiem dobry, ale linijka jest wgniecona (nie jest ważnym regionem, ale nadal nie jest ładna), a dysk na końcu ma złą średnicę (22,5mm zamiast 22mm) dla mojego Makita 2705 (która jest wymieniona jako pasująca). Reszta jest zgodna z opisem i dobrze służy. Miernik blokady jest świetny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 794
    • Ft39 354
    • Ft28 758
    • Ft15 134
    • Ft7 263
    • Ft9 079
    • Ft17 480
    • Ft12 107
    • Ft4 311
    • Ft12 107
    • Ft12 933
    • Ft19 578
    • Ft6 264
    • Ft6 291
    • Ft6 291
    • Ft4 541
    • Ft27 619
    • Ft3 630