Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2021

    Czuje się bardzo wysoka jakość. Zapas w skrzynce pocztowej jest ładny i trzyma wszystko zabezpieczone w transporcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Szablon jest bardzo dobrze wykonany, wszystkie z aluminium, ze stalowymi wiertłami 6mm, 8mm i 10mm, i posiada zróżnicowane zasoby do położenia sekwencji kołków, mierzonej od jednego do drugiego, Odniesienie przez krawędź i centralizację. To był doskonały zakup bardzo godny polecenia dla każdego, kto chce pracować z kołkami w stolarce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    bardzo przydatne narzędzie do wyśrodkowania bitów, kołków, a nawet ołówek, dobrze wykonane z dobrym dopasowaniem i wykończeniem, Jedynym problemem było to, że śruby nie były dokręcane w fabryce, więc po odzyskaniu części z podłogi musiałem dać im dobry moment obrotowy, ale działa teraz świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Przedmiot jest w dobrym stanie i działa bardzo dobrze - sprawdź wszystkie śruby przed użyciem, ponieważ mogą być luźne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Czyste wykonanie, łatwa obsługa i bardzo wszechstronna. Przydatny pomocnik!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Idealnie pasują do zamierzonych prac z kołkami 6 mm, 8 mm, 10 mm. Doskonała rzecz. Możesz go kupić z zamkniętymi oczami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Produkt dotarł nietknięty i jest zgodny z opisem. Produkt dotarł tak szybko jak żaden inny wcześniej z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Świetny produkt, ładne wykończenie, duża możliwość, widziałem tylko trochę bardziej kompaktowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Świetny produkt z bardzo wysokiej jakości wykończeniem. Ładnie zapakowane pianką. Gorąco polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 357
    • Ft8 510
    • Ft1 416
    • Ft9 771
    • Ft12 609
    • Ft6 303
    • Ft5 357
    • Ft7 280
    • Ft1 927
    • Ft12 379