Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(595)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(595)
    • 5 Star(557)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2019

    Kvalitne prevedenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    TERRIFIC... EXCELENTE PRODUTO TODO USINADO E BEM ACABADO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2019

    Produto de excelência. Muito bem feito. Ótimo material. Muito bonito. E cumpre com o trabalho. Agora ficou fácil colocar cavilhas centralizadas em ambas as peças. Recomendo o produto para quem faz trabalhos com madeiras. E foi comprado em 22 de janeiro e entregue em 18 de fevereiro! Parabéns, BangGood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Świetny jig używany wiele razy, dokładne, polecam Gwint ma rozmiar m14, wysokość 1 mm. tolerancje po pomiarze wynoszą plus minus 0,5 mm - długość krzewu 25 mm, długość gwintu 13 mm, obrót kciuka 11 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Polecam. Dobrej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Doskonale wyprodukowany i wykończony z wyjątkowego wzoru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    Item de excelente qualidade, chegou no prazo, todas das peças bem acabadas. Chegou antes da data prevista.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2019

    الجوده والاداء ممتازه وشكرا على الشحن لم يتأخر

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2019

    Jakość wykonania bardzo dobra,jestem zadowolony i poleca tym którzy się zastanawiają nad zakupem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Super rychlé dodání dopravcem GLS. Velmi dobře zabaleno - vše OK. Tento přípravek na vrtání děr pro kolíky je robusní, velmi dobře provedený a slibuje přesnou práci. Těším se až ho vyzkouším. S nákupem jsem spokojen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$8.07
    • US$12.99
    • US$79.99
    • US$39.99
    • US$9.99
    • US$52.86
    • US$35.71
    • US$9.99
    • US$55.99
    • US$59.99
    • US$99.99
    • US$69.99
    • US$79.99
    • US$95.99
    • US$34.49