Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(410)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(410)
    • 5 Star(382)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2021

    4 gwiazdki, ponieważ był punkt twardy na każdym zakręcie, który nie uniemożliwiał operacji, ale uniemożliwiał obrót bez lekkiego pociągnięcia. To był ber na nylonowym kawałku, który nacierał ciało na każdym kroku. Usunięta za pomocą nożyka. Narzędzie to jest łatwo wyjmowane i dobrze zaprojektowane do konserwacji, ponieważ jeśli zastosowanie jest intensywne, trzeba będzie od czasu do czasu nasmarować tłuszczem. Użyłem go w Topshak TS-ED2 drugiej prędkości bezprzewodowej wiertarce 1 650 rpm i jest problem tam, gdzie nie ma prądu. W przeciwnym razie oczywiście nie będzie pasować do piły w 220V.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Piła gęba to coś, co się bawi. Więc kiedy go używasz, musisz trzymać go mocno, żeby uzyskać prosty cios. Kupiłem go za Slash, fajny produkt. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • ADELMOS
    BR
    04/02/2021

    Bardzo ciekawy produkt, solidny materiał, wydaje się być dość odporny. Jeszcze go nie przetestowałem. Rączka (część czarna) może być gwintowana po lewej lub prawej stronie mandrylu (część niebieska).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Doskonałe bardzo gładkie nie mogą być używane jedną ręką Bardzo wytrzymałe i dobrej jakości ostrze przybyło dużo wcześniej i opakowanie dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Δύο λέξεις: στιβαρό , καταπληκτικό! Σε τέτοια τιμή περίμενα ότι θα έρθει κάτι πολύ χάλια όμως εντελώς τι αντίθετο!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Otrzymany trochę późno niż się spodziewaliśmy, dobrze spakowany. Sprawdzone i sprawne. Dostarczono także trzy ostrza (2 dla drewna & 1 dla metalu). Jeszcze nie przetestowany w realnym świecie, ale wydaje się być odpowiedni do drobnych zadań. Po przetestowaniu w realnym świecie uaktualni wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy. Produkty przychodzą do mnie w 2 dni od CZ. - Wygląda dobrze i solidnie !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Przybył na czas i dobrze zapakowany, nie testowałem jeszcze, ale operacja jest równa tico-tico. Kiedy testuję, zwróć mój komentarz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Posiadacze drukowanych 3D używają tego, by potrząsać moimi farbami do malowania miniatur. Świetnie! Nie użyłem tego do cięcia drewna, ale wygląda na to, że działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Wygląda całkiem dobrze i solidnie... Zobaczmy, czy przy pierwszym użyciu wybuchnie 😂😂😂 Wygląda całkiem dobrze i solidnie... Zobaczmy, czy wybuchnie przy pierwszym użyciu 😂😂😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 552
    • Ft2 940
    • Ft11 401
    • Ft3 501
    • Ft3 001
    • Ft2 864
    • Ft11 465
    • Ft5 122
    • Ft4 138
    • Ft4 393
    • Ft15 816
    • Ft2 928
    • Ft5 884
    • Ft7 324
    • Ft3 676
    • Ft5 269
    • Ft6 368
    • Ft7 642