Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Zamówiłam 4 z nich, aby dodać do mojej kolekcji (nigdy nie można mieć wystarczająco dużo psów w domu). Są ładne i ciężkie i były tylko nieco większe niż dziury w moim stanowisku pracy (łatwe rozwiązanie: po prostu powiększył dziurę). Był raczej rozczarowany warunkiem, że zostały one otrzymane (jak widać na zdjęciach). Każdy pies przyszedł w swojej plastikowej torbie, a 4 jednostki zostały połączone w jedną dostawę. Jednak na zdjęciach widać wiele zadrapań i kilka drobnych wgnieceń, które miały miejsce w transporcie. Przyznam, że będą one oznaczone, porysowane i wgniecione w czasie, tylko nie spodziewałem się ich otrzymać jak pokazano poniżej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    19,8mm pasuje do 20mm otworów. Dokończenie mogłoby być milsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Zamówiłem 6 psów na ławkach, wygląda na dobrą jakość, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Ładnie pasuje. Może za ciasno, ale dziury w końcu się zużyją, więc będzie idealnie. Bardzo przydatne dla mft-podobnych stanowisk pracy.Pierwsza paczka nigdy nie przyszła. Zaginiony gdzieś pomiędzy Luksemburgiem a Belgią 😜. szybko zareagował na mój raport i przewiózł paczkę, która została dostarczona na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Ten pies z ławki już przymierzyłem na mojej ławce i pozwala szybko umieścić części do szczotkowania, szlifowania i ogólnej pracy. Materiał jest dobry i jego zastosowanie praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Zafunduj sobie te bardzo dobrej jakości przystanki. Do mojego stołu montażowego, moje dziury mają 20 mm. Istnieją w 19 i 20, z czego nie ma problemów!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Jeden piesek jest w porządku Ta druga, nie wiem, czy paczka została otwarta podczas dostawy, a przedmiot został skradziony przez „uczciwego" pracownika Lepiej umieścić je w bardziej solidnej kopercie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    J'en avait acheté deux, puis deux autres pour ma table d'assemblage (choix entre 19 mm et 20 mm). massifs et de bonne qualité d'usinage.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Excellent value for money albeit a bit tight in my worktop holes. They are a little bit rough edged from the box but simple to fettle up a bit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,209
    • Ft5,242
    • Ft4,008
    • Ft9,253
    • Ft5,550
    • Ft1,540
    • Ft3,699
    • Ft6,167
    • Ft1,897
    • Ft4,409