Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Zamówiłam 4 z nich, aby dodać do mojej kolekcji (nigdy nie można mieć wystarczająco dużo psów w domu). Są ładne i ciężkie i były tylko nieco większe niż dziury w moim stanowisku pracy (łatwe rozwiązanie: po prostu powiększył dziurę). Był raczej rozczarowany warunkiem, że zostały one otrzymane (jak widać na zdjęciach). Każdy pies przyszedł w swojej plastikowej torbie, a 4 jednostki zostały połączone w jedną dostawę. Jednak na zdjęciach widać wiele zadrapań i kilka drobnych wgnieceń, które miały miejsce w transporcie. Przyznam, że będą one oznaczone, porysowane i wgniecione w czasie, tylko nie spodziewałem się ich otrzymać jak pokazano poniżej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Świetnie pasują do otworów Mft/3 i dobrze wyróżnią się (5 gwiazdek). Na jednym z czterech był zardzewiały wygląd, z prawej na zdjęciu (-1 gwiazdka). Wypoleruję je, ponieważ są też dość szorstkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    19,8mm pasuje do 20mm otworów. Dokończenie mogłoby być milsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Zamówiłem 6 psów na ławkach, wygląda na dobrą jakość, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Ładnie pasuje. Może za ciasno, ale dziury w końcu się zużyją, więc będzie idealnie. Bardzo przydatne dla mft-podobnych stanowisk pracy.Pierwsza paczka nigdy nie przyszła. Zaginiony gdzieś pomiędzy Luksemburgiem a Belgią 😜. szybko zareagował na mój raport i przewiózł paczkę, która została dostarczona na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dla tych, którzy zdecydowali się zbudować stół montażowy typu MFT te 20mm „psy ławkowe" są świetne. Ich wystająca jest bardzo mała, ale jednak wystarczająco duża do szlifowania lub obróbki powierzchni za pomocą skrobaczki!!! Do polecenia oczywiście!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Ten pies z ławki już przymierzyłem na mojej ławce i pozwala szybko umieścić części do szczotkowania, szlifowania i ogólnej pracy. Materiał jest dobry i jego zastosowanie praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Zafunduj sobie te bardzo dobrej jakości przystanki. Do mojego stołu montażowego, moje dziury mają 20 mm. Istnieją w 19 i 20, z czego nie ma problemów!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 383
    • Ft8 552
    • Ft1 423
    • Ft9 819
    • Ft12 671
    • Ft6 334
    • Ft5 383
    • Ft6 651
    • Ft7 316
    • Ft41 188