Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(414)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(414)
    • 5 Star(382)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2021

    Idealny zacisk do użycia, gdy przestrzeń jest ograniczona i nie ma pomocy. Zacisk jest dobrze wyprodukowany i wykończony, wytrzymałość zacisku jest bardzo silna i dodatnia. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że zostanie zamówiony kolejny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    An excellent F Clamp, well manufactured and strong. This is my second purchase and this one is an improvement on the first, in that it has a rivet installed at the end of the slide bar; to prevent the clamping mechanism from frequently falling off. So as to prevent this from occurring, a rivet, or something similar, needed to be put in the hole by the user.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Ik heb de klemmen nog niet in de praktijk getest, maar ze zien er goed. Goed verpakt; levering duurde wel lang, maar daarover wel goed gecommuniceerd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dobra, dobra. Zaciski są dość mocne w zaciskach. Manipulacja jest dość prosta. Problem zatrzymania, który widzimy w niektórych uwagach został poprawiony, więc więcej problemów w tym punkcie. Jestem z tego bardzo zadowolony i myślę o zamrożeniu kolejnej pary, kiedy będzie dostępna ponownie. Nie mogę się równać z Festool, ale myślę, że za taką cenę są one bardzo dobre dla amatorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    I am very, very pleased with these clamps, excellent quality at an amazing price, not far short of £60 cheaper per pair than a branded equivalent! If you are in the market for clamps, these are a no "Brainer". I highly recommend them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Naprawdę dobrze zrobione, wszystkie elementy są metalowe i są dobre dla szyny prowadnicy scheppach lub festool makita 👍👍💪

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Produkt bardzo dobry, pasuje idealnie do mojego przewodnika. Biorąc pod uwagę cenę i jakość produktu, polecam go wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dobrze zapakowane i dostarczone szybko. Zaciski świetnie działają na moim stanowisku RonPaulk. Nie mogę ocenić, jak długo to trwa, ale są solidne i spodziewam się cieszyć nimi przez długi czas.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Mocne, solidnie wykonane Miałem dwa, ale kupiłem go, bo to był awans Bardzo polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Są one wysokiej jakości, w pełni wykonane ze stali (cynkowana). Nie mam żadnych zacisków Bessey'a czy Festool do porównania, ale te są lepsze niż moje makity. Połowa ceny Bessey i 1/3 Festool, szybka dostawa do Wielkiej Brytanii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 583
    • Ft6 052
    • Ft6 052
    • Ft1 511
    • Ft9 079
    • Ft7 263
    • Ft1 208
    • Ft4 235
    • Ft14 226
    • Ft9 088