Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    Jestem bardzo zadowolony, że kupiłem ten wiertło lub śrubokręt. Na początku byłem sceptyczny, ponieważ czytałem recenzje BG3743544716 i Jana, którzy narzekali na brak precyzji prostopadłości przewodnika, ponieważ dwie osie lub drzewa, jeśli wolisz, Poruszał się zbyt dużo, a powodem było to, że nie były one odpowiednio dopięte. Rozwiązałem problem, wkładając w miejsce dwóch sześciokątnych głowic, dwie szpilki ze stawem Allena i rozdwojoną pralkę (patrz zdjęcie 3). Będąc w stanie łatwiej zacisnąć szpilki, rezultatem jest to, że przewodnik jest teraz idealnie prostopadły i nie cierpi z powodu żadnych nieścisłości. Świetny zakup, jak zawsze, od Bang Good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    To nie jest tak precyzyjne jak wiertło, bo kraty trochę się ruszają, ale to jest o wiele lepsze niż wolna ręka. Ogólnie to lubię. Przestraszyłam się, bo kiedy dostałam paczkę, było coś jeszcze na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Produkt bardzo dobry Pakowanie nie jest dobre i obraz na opakowaniu nie jako rzeczywisty produkt i zamówienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wykonany z aluminium. Przybył dwa tygodnie później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Tak, kocham to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2020

    To nie jest zbyt precyzyjne. Regulacja musi być wykonana przez oko, a to nie jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Próbowałam kilku takich rzeczy z innych platform i zawsze byłam bardzo rozczarowana, jak nieskrępowane są rzeczy. Ten, ku mojemu zaskoczeniu, jest bardzo stabilny w 90 stopniach, oczywiście trzeba go zapiąć, aby uzyskać dokładny otwór, ale z innymi produktami, jak ten, było to praktycznie niemożliwe. Świetny towar za akceptowalną cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Ruchoma część nie układa się tak dobrze na szynach. Karczek jest dobrej jakości. Szyny mocujące do dolnej płyty nie są takie dobre, ale to załatwia sprawę. Dolna płyta również nie jest idealnie płaska. Trochę się chwieje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Całkiem dobry przenośny przewodnik do wiercenia, w którym nie ma dostępu do wiertarki filarowej, jednak może to nie wierć do 100% dokładne 90 stopni, ale po skorygowaniu może dać 90% dokładności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Kolejność przyszła, wkład był mniejszy i nie mógł być gwintowany. Proszę wymienić wkład.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 870
    • Ft13 870
    • Ft3 821
    • Ft12 043
    • Ft11 591
    • Ft3 158
    • Ft5 108
    • Ft9 489
    • Ft1 577
    • Ft2 178
    • Ft13 139
    • Ft2 715
    • Ft4 359
    • Ft12 501
    • Ft5 838
    • Ft3 790
    • Ft6 318
    • Ft4 011