Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Działa zgodnie z opisem, należy tylko pamiętać, aby kupić właściwy produkt, Kupiłem zły element i miałem źródło innych elementów lokalnie, ale bez mojej winy, działa idealnie i zgodnie z przeznaczeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Możesz zrobić dziurki w kieszeni, ale za pomocą tego otworu może być ciasny, aby uzyskać dokładniejszą kieszeń. Dostajesz to, za co płacisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Produkt o doskonałej jakości w stosunku do ceny. To jest całkiem trafne. Używaj do celów nieprofesjonalnych i pasuje do mnie idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Nie kupić ten produkt przyszedł niekompletny.Tylko huragan jig przybył.No szczypce i wiertła.Byłem rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Dobrej jakości komponenty i elastyczność użytkowania, łatwo zmienić zmiany. Ładny zacisk, do blokowania w miejscu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    W porządku, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Dobry tani przewodnik wiertniczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Niezłe maniery. Działa dobrze na to, czego potrzebowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Produkt w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Doskonały produkt, czego się spodziewałem, przybyłem w odpowiednim czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 390
    • Ft17 546
    • Ft22 900
    • Ft7 664
    • Ft4 597
    • Ft11 498
    • Ft8 026
    • Ft14 180
    • Ft6 513
    • Ft14 635
    • Ft16 099
    • Ft6 131
    • Ft14 565
    • Ft15 266
    • Ft14 193
    • Ft13 798
    • Ft16 099
    • Ft5 573