Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(239)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(155)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-31 13:12:42

    very impressed with the quality of this item. appears to be very well made. one drawback is its metric but I knew that when ordering. I'm very happy I purchased this.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-28 04:02:55

    Nicely boxed and undamaged. A few light machining marks under the anodising is the only negative I can say. All parts arranged comfortably in the box. The main body is packed in a padded tin, with other parts, assembly tools and spare bits/screws in self seal bags loose at the other end. Assembly is straight forward. A well made and quality feeling tool that feels good in the hand. English and photo instructions.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-29 02:36:05

    Very useful and accurate tool made with great quality. Big plus for a spare parts. I recommend it.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-30 11:13:05

    Looks good, works good. I recommend.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-04 12:02:34

    bom produto, mas a embalagem veio toda amassada.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-19 19:00:56

    Chegou, tudo certo!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-02 04:49:24

    I'm impressed by the quality of this product. Excellent choice of materials, well finished, a tool that puts a smile on my face when i use it.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-16 10:00:18

    OK

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Precyzyjny znacznik

    2018-11-02 13:22:14

    No nie jest tani, ale warto zainwestować. Kółko znacznika jest z węglika, jest bardzo ostre. Znacznik chowa się w korpusie, dzięki czemu nie zostanie przypadkowo uszkodzony, jak również nie zranimy się przez przypadek. Podziałka na pręcie, jest bardzo trwała, chyba wypalana laserem. W zastawie miałem też dodatkowe rolki, do nieregularnych kształtów, kluczyki do śrubek. Wszystko wykonane precyzyjnie i z materiałów dobrej jakości.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    muito legal!!!!

    2018-09-14 06:26:48

    acabamento material embalagem funções... tudo perfeito... vale muito o dinheiro

    Komentarze (2)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 24  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>