Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(540)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(540)
    • 5 Star(472)
    • 4 Star(62)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2020

    Bardzo dobry adapter. Lepiej działa z potężnym wiertłem elektrycznym niż bateryjnym. Wytnij drewno bardzo szybko czarną piłą. Dobra jakość. Polecam używać dobrych rękawic ochronnych i ochrony oczu. Polecam to urządzenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2020

    Marzyłem o tym od dłuższego czasu, prosty konwerter momentu obrotowego do momentu obrotowego. Potężna metalowa walizka. Szyb z poddaszem piły jest trochę, używać jako lobsic do precyzyjnego piłowania nie będzie. Do demontażu wszelkiego rodzaju - to, co piła obraca się wokół osi - pozwoli ci się wspinać wszędzie. A teraz możesz zrobić grilla z шуруповёртом. dość części ocierających się o siebie, szyb unosi się w litolu, ale nie miałem nadziei, że gdy praca jest rozpylana na mechanizm sam, a wszystkie części pocierane osobno dobrze rozmazane. Z solidną kąpielą, wygląda bardzo trwała, prosta i zachwycająca. Szacunek dla Chińczyków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Kawałki dotarły idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Bardzo dobrze! Gadżet dotarł bez instrukcji papierowej. Dwie minuty zajęło zrozumienie, jak złożyć piłę do ciała. Po kolejnych 5 minutach był cały zmontowany i przyłączony do mojego śrubokręta 9.6V. Przetestowałem to na kawałku drewna. Dobra robota!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Już mi się przyda, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    супер пила, из дрели сделал лобзик

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2020

    Otrzymane we wskazanym terminie. Dobrze zapakowane. Łatwy montaż, jeśli masz małe doświadczenie z narzędziami. Działa doskonale, na ostatnim zdjęciu, bez żadnych problemów, ścinając sklejkę 20 mm. Brak instrukcji użytkowania i konserwacji. Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Kot jest doskonały i przydatny w nagłych wypadkach, ale nie do codziennego użytku, polecam go kupić, dostawa jest szybka, dzięki Bang Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    Good quality (for the price) Multifunction Reciprocating Saw Attachment. Everything arrived well packaged and in good condition. The parts contained in a box together with an informative leaflet. Unfortunately there no instructions for setting up the different blades. Overall a nice bargain. Also very fast shipping and delivery. Satisfied .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dobry materiał. Zgodnie z opisem. Przetestowałem go przenośnym wiertłem. Działało dobrze. Jest praktyczny i łatwy w użyciu materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.54
    • US$24.24
    • US$9.19
    • US$10.38
    • US$6.89
    • US$7.46
    • US$8.07
    • US$12.47
    • US$34.47
    • US$16.16
    • US$28.29
    • US$38.10
    • US$22.99
    • US$26.55
    • US$12.69
    • US$25.25
    • US$29.99
    • US$33.99