Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(530)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(530)
    • 5 Star(465)
    • 4 Star(60)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Bardzo dobrze! Gadżet dotarł bez instrukcji papierowej. Dwie minuty zajęło zrozumienie, jak złożyć piłę do ciała. Po kolejnych 5 minutach był cały zmontowany i przyłączony do mojego śrubokręta 9.6V. Przetestowałem to na kawałku drewna. Dobra robota!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Produkt jest ładny :-) Ma mocne wrażenie. Jeszcze go nie użyłem, ale zmontowałem go łatwo i podłączyłem do wiertarki, żeby zobaczyć, jak działa. Dostawa była stosunkowo szybka w szacowanym czasie. Pakiet można zobaczyć na zdjęciu. Nic nie zostało uszkodzone w czasie transportu. Był wyposażony w kilka zapasowych śrub Hex, które utrzymują ostrze na miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Kawałki dotarły idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Już mi się przyda, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dobry materiał. Zgodnie z opisem. Przetestowałem go przenośnym wiertłem. Działało dobrze. Jest praktyczny i łatwy w użyciu materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • abdVIP3
    SA
    21/04/2021

    Dobrze Ale to jest zbyt drogie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Myślałem, że pakiet nie jest dostępny wysyłki na mój adres, ale to wysyłka do mojego regionu cieszę się z mojego pierwszego doświadczenia zakupione towary online.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Już próbowałem i byłem zadowolony, jak to działa. Dzięki za szybki proces i dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Pracuje z wiertarką elektryczną lub potężną wiertarką bezprzewodową, ładny produkt, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 450
    • Ft17 658
    • Ft8 827
    • Ft7 731
    • Ft3 660
    • Ft2 545
    • Ft4 775
    • Ft9 554
    • Ft2 928
    • Ft10 665
    • Ft8 276
    • Ft16 922
    • Ft6 368
    • Ft13 242
    • Ft4 393
    • Ft2 195
    • Ft2 736
    • Ft2 545