Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2021

    Produkt przyszedł szybko i szybko. Nie próbowałem, jak to działa w prawdziwym życiu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Produkt dobrze wykonany niestety z brzegów rozmazanych ręcznie w widoczny i szorstki sposób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Testowany i działa świetnie!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szczęśliwi z produktu. Dobra jakość za zapłaconą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Szokująco słaba jakość. Odcinająca głowa była oznaczona na wszystkich twarzach godowych. Głowa tnąca nie pasowała do kurka MT3. Kontrola jakości nie sprawdziła elementów zamontowanych razem. Nie kupiłabym tego ponownie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Jest dobrze skonstruowany, ale jest problem z geometrią wkładek i dokładnością miejsc siedzących wkładek, niektóre są wysokie, a niektóre niskie, co trochę przypomina nożyce do much. Obszar styku wkładki jest zbyt szeroki i niewystarczająco wewnątrz. Mam przemeblowanie instytutu na ten sam poziom, a wewnątrz grabie zmniejszają nieco obszar cięcia. Dzięki temu jest znacznie cichsza i płynniejsza i ulepszona wykończenie, co czyni go użytecznym, ale nie mam zamiaru ponownie wstawiać wkładek za każdym razem, gdy muszę je zmienić, To również usuwa powłokę, więc w sumie szkoda, że funkcjonalność tego cięcia jest zredukowana do zera przez złą obróbkę i dokładność w najbardziej krytycznym obszarze. Arbour jest świetny, prawie bez wybiegów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2018

    I have a Grizzly 8689 Mini Mill and have needed a face mill for quite some time. The overall fit and finish of this cutter exceeded my expectations given the price. It arrived undamaged, but I do have a concern with how the carbide inserts were packaged. The inserts were essentially just thrown in the bag loose; I was lucky and none were damaged but due to how carbide can chip or break, I got a lucky. Hopefully in the future the cutters can be packaged better. Overall, very happy. Thanks BangGood - this was my first purchase. Will be back. Matt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Mały krótki klucz nie sięga całej głębokości siekacza... Ale to nie wpływa na pracę. Płyty węglowe płoną!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2018

    This tooling is excellent value and quality. The MT3 arbour is well ground and fits the machine taper well. The head has lees than .001 run out and no vibration Great product will be buying another.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2018

    Je viens d'assembler la fraise et les plaquettes et de faire un montage sur la fraiseuse (CM3). Tout s'adapte bien. Maintenant je vais commander des plaquettes de remplacement.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 554
    • Ft25 752
    • Ft14 650
    • Ft7 961
    • Ft11 035
    • Ft6 368
    • Ft10 191
    • Ft15 450
    • Ft2 195
    • Ft23 175
    • Ft7 356
    • Ft11 035
    • Ft5 954
    • Ft6 986
    • Ft2 864
    • Ft16 186
    • Ft6 986
    • Ft2 940