Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2021

    Robią zaskakująco dobrze w stali

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    /Pozycja przyszła szybko. Około 10 dni. Wygląda dobrze. Sprawdzi wydajność

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Szybka dostawa, odpowiednie opakowanie. Jakość jest OK . (jeden tnący wydaje się mieć niewielką wadę na jednej krawędzi tnącej na końcu). Relacja jakość / cena jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Wygląda na całkiem solidną, ładną futerał!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Świetny produkt stosowany na słodkich materiałach.... Dobre wykonanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dobra za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Szlifowanie ok, cięcia i rufy zarówno stal jak i aluminium dobrze w tym przedziale cenowym cięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    doskonałe bardzo dobre na zakupy i produkty przybywają w określonym czasie dzięki Ale pomyliłem się przy zakupie, bo w publikacji mówi mi o 7 jednostkach, nawet w opisie produktu mówi mi o 5 sztukach, a ja dostaję jedną, ale reszta idealna dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo zadowolony z nich. Bardzo dobrze przecina łagodną stal. Mam Warco WM16B, a to tnie 1,5 mm z 10 mm łagodnej stali bez podciśnienia młyna. Za cenę ich są warte zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Idealne. Te młyny są do ostrych cięć nie kupują ich do wykończenia (dla początkujących). Bo to, co mają robić, są doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.49
    • US$23.99
    • US$25.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$49.33
    • US$29.89
    • US$8.73
    • US$123.90