Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(98)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(98)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Bardzo szybka dostawa tylko 5 dni roboczych od zamówienia do dostawy, bardzo dobre wiertła, ładne pudełko z 1 do 13 z pół mm, bardzo ostre, czyste otwory, wiertła są ciężkie i bardzo dobrej jakości. Wywiercali kilka dziur w drewnianej pokoju testowym i one tam, gdzie bardzo czyste, nie ma problemu, aby wiertło i bez ruchu lub przesuwania się z wiertła podczas uruchamiania. Wywierciłem też dziury w szynie dla mojego przecięcia krzyżowego i te są czyste i dokładne. Polecam wszystkim, aby kupić te będą dobre wydanie, aby dodać do skrzynki narzędzi. Kupiłem już drugie pudełko, żeby dodać do mojej kolekcji narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Patrzę teraz i cieszę się, jak udało mi się kupić ten dobry zestaw wiertła kobaltowego. Tylko dlatego, że nawet na wyprzedażach 11.11 i Black Friday, nie jest nawet blisko tego, co było w czasie mojego zamówienia. Brakuje niektórych średnic (na przykład 4,2 mm - potrzebne dla gwintu M5), ale można je nabyć oddzielnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Metalowe pudełko z 19 kawałkami Borrero, ostro, żeby być ostrożnym, jeśli się skaleczysz powoli leczy ranę, uważaj, coś pokrytego olejem i czymś innym, miałem m42, czyli. Tak, ale są zmieszane z klasyką, ponieważ niektóre z nich pękły przy użyciu, co ciekawe, blaszana śruba jest twarda, ale niełatwo wywiercić z M42-ką z Banhgood. To teraz m35 podobno przez zakupy w Banggood wyszło $9.84 US $13,34 Nie wiem czy Banggood był błędem ale wyszło mi to bardzo korzystne, 19 kawałków Borrero i jeśli to prawda, że M35, nie mam wiertła na najwyższym poziomie, nie próbowałem, ponad miesiąc na nie czekam, dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przedmiot jako opis, bardzo szybka dostawa, doskonałej jakości wiertła są bardzo ostre, 2 pudełko kupiłem dla mojego hobby miejsca pracy. Polecam każdemu, kto potrzebuje bardzo dobrego zestawu wiertła od 1 do 13 z pół mm pomiędzy. Dzięki Osellerowi i Banggoodowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Bity są dobre. Metalowa obudowa jest bardziej delikatna, niż bym chciał, ale powinna służyć do organizacji i ochrony bitów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    I am satisfied with the purchase of this product, Good value drills for hard metal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Wiertła wyglądają bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Po prostu idealny, najlepszy zestaw wiertniczy, który można kupić.Doskonała jakość wiertła. Przedmiot opisy, bardzo szybka dostawa. Dzięki...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Dobrej jakości wiertarki. Punkty dobrze uziemione. Zadowolona z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 526
    • Ft15 925
    • Ft3 182
    • Ft7 722
    • Ft7 722
    • Ft3 676
    • Ft27 960
    • Ft3 676
    • Ft6 620
    • Ft5 148
    • Ft14 714
    • Ft16 922
    • Ft7 356
    • Ft13 666
    • Ft8 091
    • Ft15 925
    • Ft3 676
    • Ft1 908