Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2022

    Bardzo szybka dostawa (2 tygodnie) Bardzo bezpieczne opakowanie (opcjonalnie) Bardzo ładne drewno i bardzo ciężka, ostra stal Jestem bardzo szczęśliwa Dziekuje, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Dłuto wygląda dobrze za pieniądze. Kupowałem już inne takie, jak to, które wykonały, jak również znacznie droższe markowe przedmioty. Inna pozycja powiedziała 5pcs, jak również pokazano na zdjęciu, więc czekam na odpowiedź na moje pytanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Jedno narzędzie, które otrzymałem wygląda bardzo dobrze, ale jak widać na zdjęciu po lewej, wydawało mi się, że mam „SET" narzędzi. To naprawdę fałszywa reklama.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Very good quality product, 6mm thickness HSS Steel - I hope it will work for my for many years :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Jeszcze używać, ale wydaje się doskonałej jakości i bardzo ciężkie obowiązki. Musi iść do kamienia ostrzejącego, ale wtedy nawet najwyższej jakości narzędzia też

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    tutto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    /Spokojnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Wspanialy produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Wygląda solidnie - gotowy do ciężkiej pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Doskonała jakość drewna toczącego się dłuto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$5.74
    • US$19.99
    • US$20.99
    • US$25.99
    • US$14.99
    • US$23.09
    • US$19.99
    • US$137.43