Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2021

    Mimo, że jest źle, narzędzie jest najwyższej jakości, bardzo dobrze wykonane, wytrzymałe i świetnie wyostrzające.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Zamówiłem w sumie 3 narzędzia, ale dla niektórych, że trzeci, który otworzyłem był tani drewno, a nawet w tym samym kolorze mam inne jestem bardzo rozczarowany, zwłaszcza po raz pierwszy zamówię z witryny jak to i zobaczyłem dobre recenzje i pomyślałem, że będę miał te same /Ale może się mylę,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    все круто , но надо закаливать резцы, мягкие какие то , доставка просто огонь , быстро и до двери курьером

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2019

    o anúncio sugere a venda de um kit de formões, o que não é verdade. só depois de uma leitura atenta, o comprador se dá conta que está adquirindo apenas uma das ferramentas exibidas na foto, sem, contudo, ter opção de decidir qual delas deseja. eu, por exemplo, recebi justamente uma que não desejava. se a venda não é do kit completo, há que se dar a possibilidade ao comprador de escolher a ferramenta que deseja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    ZA*****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    Good quality and meet expectations. Received well packed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2019

    I ordered five different incisors (A, C, D, F, H) and they are all of excellent quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2019

    Fast shipping. Lathe cutters are made with high quality, but they need additional grinding and polishing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Otrzymują tylko jedną myśl, że będzie jak na zdjęciu produktu skończyło się zbyt drogie nie podoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2019

    It's OK, like others I bought in Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$46.19
    • US$36.95
    • US$84.30
    • US$34.64
    • US$87.61
    • US$11.99
    • US$161.69
    • US$32.33
    • US$94.70
    • US$48.50
    • US$25.40
    • US$25.40
    • US$137.99
    • US$54.27
    • US$49.65
    • US$50.81
    • US$84.07
    • US$9.99