Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(779)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(779)
    • 5 Star(684)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    ❤️❤️👍👍 Dzięki za szybką dostawę!!! ❤️👍 Nie mogę się doczekać, aby je wypróbować 🧚🏽‍♂️❤️👍 Dzięki jeszcze raz BG ❤️👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Wydaje się dobrej jakości. Jeszcze nie wypróbowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2018

    J'ai acheter ces mini foret dans l'optique de percer des trous de PCB rempli d'étain et impossible à vider de leur étain et c'est parfait. ATTENTION : pour ouvrir la boite il faut faire glisser la partie transparente du dessus vers la languette qu'il faut elle même tordre pour que le couvercle puisse glisser cran par cran de manière à faire coincider le trou du couvercle avec le foret que vous souhaiter utiliser. Deuxième chose, j'ai du élargir le trou du couvercle pour que cerlains foret puisse coulisser à travers (j'ai fais cela avec un dremel et un petit foret ! le petit foret sont microscopique mais fonctionne attention il ne faut surtout pas utiliser ces foret avec un dremel ou une perceuse ca semble évident car sinon vous aller les casser direct ! c'est pourquoi l'outil fournit (une merveille) est super pratique car il permet d'adapter la force en fonction du foret et de la matière à travailler. je recommande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2019

    Excellent Quality product, and packages well so that none of the small bits were misplaced / scattered - all remained in one place as it can become a nightmare to re-order to the correct if scattered during shipping. The drill is of great quality, sturdy built and feels premium. Comes with 2 collets; one for the micro drill bits and a slightly larger collet that may be used for normal sized industry drill bits or dremel accessories. See pictures enclosed. Great buy, excellent value and low price - highly recommended - thank you Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2018

    J'ai acheter ces mini foret dans l'optique de percer des trous de PCB rempli d'étain et impossible à vider de leur étain et c'est parfait. ATTENTION : pour ouvrir la boite il faut faire glisser la partie transparente du dessus vers la languette qu'il faut elle même tordre pour que le couvercle puisse glisser cran par cran de manière à faire coincider le trou du couvercle avec le foret que vous souhaiter utiliser. Deuxième chose, j'ai du élargir le trou du couvercle pour que cerlains foret puisse coulisser à travers (j'ai fais cela avec un dremel et un petit foret ! le petit foret sont microscopique mais fonctionne attention il ne faut surtout pas utiliser ces foret avec un dremel ou une perceuse ca semble évident car sinon vous aller les casser direct ! c'est pourquoi l'outil fournit (une merveille) est super pratique car il permet d'adapter la force en fonction du foret et de la matière à travailler. je recommande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PawVIP3
    CA
    03/10/2017

    I purchased this on Sept 7, 2017, shipped on 11th and I got it on Oct 3, 2017. 17 working days and within 7 to 20 days shipping time. The housing of the bits is not broken but the bits inside are messed up. I am quite disappointed with this product. The micro bits like 0.3mm, 0.35mm, 0.4mm, 0.45mm, 0.5mm, 0.55mm, 0.6mm, 0.65mm, 0.7mm, 0.75mm. are likely made from a soft metal. Some even got rust in them. Sewing needles are maybe stronger as you can see in the picture. The drill bit bent against paper material. I am sorry, I purchased many items from Banggood that are satisfactory, some are even great. But This Drillpro HD1 Mini Hand Drill is not one of them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2017

    El producto como es habitual ha llegado en el periodo previsto, entre 7 y 15 días. Pensaba que el sistema de deslizamiento en el eje para hacer el efecto del taladro no funcionaría bien pero me he llevado una grata sorpresa. El conjunto de brocas incluido muy practico. Lo único que le veo como contra es que el sistema hace que la broca gire en ambas direcciones al subir y bajar, pero el resultado es igualmente sorprendente. Lo recomiendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Całkiem dobra jakość, trochę dla mniejszych wiertła było poza środkiem na moim, ale to nie jest zbyt duży problem. Skrzynia na kawałki wiertła ma przesuwaną osłonę, która wypuszcza tylko jedną na raz i jest naprawdę poręczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Łzy krzyżowe końcówki narzędzia nie są geometrycznie doskonałe, linie są bardzo odśrodkowe, co kara za precyzję. Tylko końcówki z mosiądzu są bardzo dobrze wykonane idealnie wyśrodkowane. To pozostawia wiele do życzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2018

    On time ans fast delivery. Good quality and no problem. I changed its chuck with a universal one and it fitted very well. If you do not deal with collars, it is a good solution.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 597
    • Ft6 513
    • Ft7 664
    • Ft3 399
    • Ft39 102
    • Ft3 831
    • Ft11 946
    • Ft11 498
    • Ft3 831
    • Ft5 364
    • Ft3 831
    • Ft21 904
    • Ft16 374
    • Ft7 664
    • Ft13 274
    • Ft15 332
    • Ft9 580
    • Ft2 669