Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2022

    Pudełko było trochę większe niż konieczne i piła toczyła się w IT, ale wygląda na płaską bez widocznych uszkodzeń. Nie próbowałem włączyć baterii lub cięcia jeszcze, wrócę tutaj w przypadku jakichkolwiek problemów. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Mocna piła, przecina enythig. Używam Parkside 20v baterii i działa ok. Wysyłka 4 dni do Slovenija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    amazing tool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Dobra jakość, dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Terima kasih. Barang sudah diterima dalam keadaan baik

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Szukałem lewej piły okrągłej z akumulatora i ją mam. Jest to średniej wielkości piła tarczowa ( ostrze piły 165 mm). To najlepszy rozmiar dla mnie. Opis nie zawierał ostrza piły, ale ku mojemu zaskoczeniu 165 mm był częścią pakietu. Więc nie musiałem go kupować oddzielnie. Próbowałem i działa dobrze. Jedyną małą wadą jest to, że ma silnik szczotek węglowych. Może być motocyklistą. Mimo to polecam. Czekałem na i zapewniałem małą, niewidoczną osobę. Jest to bardzo dobrze wyglądająca maszyna (z 165 mm poniżej wagi). Najlepszy rozmiar dla mnie. Opis nie wykazał różnicy, ale według mnie 165 mm był częścią historii. Więc nie musiałem go znaleźć. Chcę tego i to nie ma znaczenia. Jedyną lewą stroną jest to, że ma bardzo mocny silnik. Wsiadaj na motor! Przepraszam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Nieskazitelna, szybko wysyłana, działa świetnie. Według opisu, nie powinno być ostrza piły, ale dołączono tarczę do 24 zębów o wymiarach 165x20mm. Zalecam ode mnie, wziąć co najmniej jedną baterię z 6Ah, lepiej 9Ah, a następnie można zobaczyć jak mistrzów świata. Może kupić ostrze z 40 zębami na drobne cięcia. Dla entuzjastów DIY w pełni odpowiednie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Przedmiot dotarł przed przewidywanym czasem. Paczka ma kilka wgnieceń, ale nie wygląda na to, że to miało wpływ na produkt. Nie odebrałem jeszcze baterii, to było oddzielne zamówienie, ale oczekuję, że zadziała.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Robust and powerful saw. Came w/o manual but who needs it! Great tool price/performance. Can't be better.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Idealnie, że nie będzie lepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$24.99
    • US$11.99
    • US$45.99
    • US$99.99
    • US$49.98
    • US$90.99
    • US$63.99
    • US$43.99
    • US$56.99