Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Lekkość, dokładność i wytrzymałość, cecha w tym prowadnicy piły wiertniczej Easy Cut. Przemysłowe tworzywa sztuczne przeszły długą drogę na przestrzeni lat, ale doświadczenie w rozmieszczeniu i w połączeniu z innymi materiałami może być bardzo dobrym produktem. Ten przewodnik piły jest jednym z takich produktów. Po zainstalowaniu piły na urządzeniu, może być używana zgodnie z przeznaczeniem, a następnie usuwana do innego projektu. Po zakończeniu projektu, zainstaluj go z powrotem w prowadnicy piły, jak poprzednio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    O envio foi muito rápido, foi postado no dia 25/10/2021, chegou no Brasil em 29/01/2021 e entregue em meu endereço em 07/10/2021. Produto muito bom, está tudo de acordo com a descrição. Recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Najlepsze narzędzie do obróbki drewna, jakie kupiłem przez cały rok. Jeśli kupisz dwa, możesz rozszerzyć, skracając jeszcze większy obszar. Doskonała jakość i dobra cena. Wysoce zalecane,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Ładne dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Wygląda na mocną, ale zakończenie nie jest dobre, a liczby nie są jasne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Bardzo przydatne, mantapp kl bahasa indonesia nya

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Narzędzia te bardzo pomocne i precyzyjne, łatwe do użycia i montażu. Naprawdę polecany dla pierwszego stolarza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Produkt dotarł przed terminem! Jak widać, jakość jest dobra, zaskoczył mnie! Przetestuję produkt i zrobię bardziej szczegółowy przegląd! Uczciwy sprzedawca, dostarczyłem produkt, który kupiłem, dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    To jest bardzo dobre narzędzie... Dobra robota, chłopaki. Dziękuję bardzo. bardzo szybka obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Przybyli ze śrubami rozrzuconymi wewnątrz pudełka, na szczęście nikt nie zaginął. Myślałem, że podstawa podporowa do piły okrągłej jest również wykonana z aluminium, zamiast tego jest plastikowa. Jakkolwiek wygląda solidnie, czas pokaże... 5 gwiazdek na pewności siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 439
    • Ft14 534
    • Ft41 080
    • Ft16 588
    • Ft4 500
    • Ft8 214
    • Ft16 588
    • Ft6 902
    • Ft13 501
    • Ft20 460
    • Ft20 437
    • Ft4 740
    • Ft2 917
    • Ft5 470
    • Ft3 280
    • Ft5 470
    • Ft10 581
    • Ft8 757