Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Lekkość, dokładność i wytrzymałość, cecha w tym prowadnicy piły wiertniczej Easy Cut. Przemysłowe tworzywa sztuczne przeszły długą drogę na przestrzeni lat, ale doświadczenie w rozmieszczeniu i w połączeniu z innymi materiałami może być bardzo dobrym produktem. Ten przewodnik piły jest jednym z takich produktów. Po zainstalowaniu piły na urządzeniu, może być używana zgodnie z przeznaczeniem, a następnie usuwana do innego projektu. Po zakończeniu projektu, zainstaluj go z powrotem w prowadnicy piły, jak poprzednio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Ta szyna jest bardzo solidna i pasuje do moich trzech pił okrągłych. Dotarła w oczekiwanym terminie. Jedyne, na co mogłem narzekać, to to, że tekst w instrukcji montażu może być wyraźniejszy, bardzo trudny do odczytania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Doskonale wyprodukowany i wykończony jest ten prowadnica piły tarczowej wiertła Prosty Cięcie. Bardzo przydatny dodatek do dowolnej kolekcji stolarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    O envio foi muito rápido, foi postado no dia 25/10/2021, chegou no Brasil em 29/01/2021 e entregue em meu endereço em 07/10/2021. Produto muito bom, está tudo de acordo com a descrição. Recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Najlepsze narzędzie do obróbki drewna, jakie kupiłem przez cały rok. Jeśli kupisz dwa, możesz rozszerzyć, skracając jeszcze większy obszar. Doskonała jakość i dobra cena. Wysoce zalecane,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Produkt wykonany dobrze, lekki i łatwy w obsłudze. =SYM = 💯💯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Bardzo przydatne, mantapp kl bahasa indonesia nya

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Ładne dzięki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Wygląda na mocną, ale zakończenie nie jest dobre, a liczby nie są jasne

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    To trochę kiepska jakość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 640
    • Ft12 278
    • Ft11 614
    • Ft5 640
    • Ft7 963
    • Ft7 664
    • Ft9 955
    • Ft11 498
    • Ft12 975
    • Ft15 266