Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2021

    Dobra produkt. Nie ma instrukcji. Muszę więc sprawdzić, jak ma być używany. Ślady na dżigu są trochę dziwne. Nie wskazuje, gdzie muszą być ustawione. Konstrukcja wydaje się być dobrej jakości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    WYKONAWCA FUNKCJI PRODUKTÓW DO PERFEKCJI, DOBRZE POSŁUCHAĆ I ZWIĄZEK JAKOŚĆ CENOWA WYKONAWCZA 100% PRZYRODÓW USTALNYCH I dużo wcześniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Towar był dobrze - zapakowany, w całości, zgodnie z opisem na stronie internetowej. Jeszcze nie próbowałem. Polecam wszystkim sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Perfect!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Doskonały produkt, wszystko jest świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Zabezpieczony w piance. Fantastyczne wykończenie, świetnie pasuje. Wszystko działa tak, jak powinno. Lekkie wyrwanie z wiertła - może być lepsze. Plastikowe wtyczki są bezwartościowe. Kupiłem to, żeby zastąpić starą, którą skradziono Kregowi. Tak jest lepiej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Przeczytaj mnóstwo recenzji, doskonały kawałek jeśli zestaw, dobrze wykonany i solidny. Używałem go już kilka razy (entuzjazmowany DIYer) łatwe i precyzyjne. Ufam Drillpro jako producentowi porządnego sprzętu. Nie miałem od nich złego zakupu. Kciuki w górę ode mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Dostałem dziś paczkę, jeszcze jej nie rozpakowałem, myślę, że jest w porządku. Paczka nie musiała czekać długo, miesiąc przed datą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Właśnie przyjechałem do mojego lokalnego sklepu. Bardzo kompaktowe i solidne metaliczne, niewiele śrub, więc rozważ zakup większej ilości tych śrub. Warte pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Peodukt jest ładny i wytrzymały, ma dobrą jakość. Ale muszę wspomnieć o dwóch uwagach: - Nie ma instrukcji dołączonej do pakietu. - Plastikowa wkładka jest zepsuta. (Patrz załączony obrazek)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 937
    • Ft39 547
    • Ft5 373
    • Ft30 583
    • Ft23 036
    • Ft23 804
    • Ft11 517
    • Ft31 730
    • Ft6 523
    • Ft25 340
    • Ft43 234
    • Ft15 180
    • Ft5 652
    • Ft8 059
    • Ft23 036
    • Ft13 960
    • Ft9 971
    • Ft4 319