Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2019

    Very good!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2019

    Посылка пришла за месяц, курьером из Maxipost. Качество хорошее даже больше чем ожидал. В комплекте довольно не плохие шестигранники, ролики ровные без перекосов и люфтов. Я покупкой доволен ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Se ve que es de buena calidad, ocupa poco espacio y muy manejable. además traen llaves allen con la punta esférica para poder apretar sin problemas.todo un acierto. me alegro de la compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Polecam każdemu, kto kupi ładny produkt nie ma silnika z

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Działa dobrze, użyj możliwej szerokości pasa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    być

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2019

    Пришло все в целости и сохранности! Машинка супер, собрана отлично! Вот только где брать расходные материалы??? Спасибо продавцу! Рекомендую этого продавца и его товар!!! It's all safe and sound! The super car, assembled perfectly! That's just where to take supplies??? Thanks seller! I recommend this seller and his goods!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2019

    покупал вместе с моторчиком но почему-то они отправили раздельно моторчик ещё не пришёл

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    The 775 motor does not have enough torque to start the belt. The 795 doesn't have much torque either and probably won't work. I ordered a 895(Low Speed) to try.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    Foi enviado sem o eixo de conexão do motor e as cintas de lixamento, sendo que na descrição constava esses itens

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 813
    • Ft3 170
    • Ft7 756
    • Ft8 461
    • Ft7 051
    • Ft15 265
    • Ft5 640
    • Ft10 544
    • Ft4 577
    • Ft2 806
    • Ft14 104
    • Ft10 379
    • Ft8 813
    • Ft3 170
    • Ft7 756
    • Ft10 990
    • Ft4 580
    • Ft2 464