Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2642)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2642)
    • 5 Star(2550)
    • 4 Star(82)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/03/2022

    Dostawa była szybka i bezpośrednia, w jednej chwili doszli do mojego domu. Produkt jest mały, wątpię, że zmieści się prawidłowo w zwykłym wiertło, ponieważ to podwoiłoby go na wagę, ale może być dla małych wiertniczych elektronicznych. Kolor i wykończenie produktu jest dobre, widać, że jest odporny. Podobało mi się, że jest chroniony przez pudełko. Nie spodziewałem się, że będzie tak mały, jak wygląda na zdjęciach, ale wiem, że i tak przyda się do wiercenia na drewnie. Krótko mówiąc, podoba mi się, mimo że mogę go używać tylko z małymi rzeczami, to nadal jest bardzo przydatny. Dziękuję bardzo, Banggood, to jest pierwszy raz, kiedy tu kupuję, i muszę powiedzieć, że nie byłem rozczarowany. Mam nadzieję, że wszystkie inne produkty zostaną wysłane równie szybko. Wyśmienita obsługa! (Y)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Podobało mi się to już przetestowane i podobało mi się to jest łatwe moja praca gratulacje przez ludzi sprzedaży pakowania z wysyłki dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Angel
    MX
    11/08/2021

    Doskonały produkt, bity wyszły mi dość oporne, ostatnio kupiłem takie, które złamały się ze wszystkim i przy bardzo niskich prędkościach były bardzo przydatne, a najlepsze jest to, że zaoszczędzili mi dużo czasu, Używam tych fragmentów wiertła do CNC 3018.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Produkt przybył przed oczekiwaną datą, nietknięty i w jednym kawałku. Produkt zgodny z opisem, jeszcze nie przetestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Przybył wcześniej niż zakładano, jest to produkt doskonałej jakości, naprawdę podobało mi się opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Wszystko ok, przybyło dobrze zapakowane i w idealnym stanie. Jeszcze nie zrobiłem testów, ale wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Doskonały produkt. działa na mojej starej prusa toczonej maszynie cnc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Wszystko jest idealne!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Świetny produkt szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$149.99
    • US$55.99
    • US$9.99
    • US$5.74
    • US$15.99
    • US$6.59
    • US$149.99
    • US$42.72
    • US$289.99
    • US$5.74
    • US$16.99
    • US$11.99
    • US$22.99
    • US$16.99
    • US$20.99
    • US$35.99
    • US$259.99