Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2713)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(2713)
    • 5 Gwiazda(2617)
    • 4 Gwiazda(85)
    • 3 Gwiazda(6)
    • 2 Gwiazda(3)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2017

    Well made, high quality engraving bits. Worked fine for me on ebony and rosewood, the shaping and cargving is an easy and smooth process with these bits. You have good control even if You use it in a handpiece with Foredom or Dremel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Angel
    MX
    11/08/2021

    Doskonały produkt, bity wyszły mi dość oporne, ostatnio kupiłem takie, które złamały się ze wszystkim i przy bardzo niskich prędkościach były bardzo przydatne, a najlepsze jest to, że zaoszczędzili mi dużo czasu, Używam tych fragmentów wiertła do CNC 3018.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dobrze zapakowane w ich skrzynię. Wydaje się dobry, ale jeszcze nie testowany na cnc EleksMaker eleksmill a3 i czekam na nową kartę po defektie osi IV nakazał patrzeć do przodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Bardzo dobra jakość i funkcjonalność. Już ją kupowałem. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Kupione te sztuki do użycia na 3018 Pro CNC maszyny zakupionej od Banggood do użytku na drewnie/żywicy, eksperymentowały z częściami i miały dobre wyniki. Testowany na kawałku drewna z wkładkami żywicznymi z narzędziem 1,4 mm w celu pobrania logo badania (patrz załączony) i narzędzia 3 mm do wycięcia z żywicy odpadowej niektórych pierścieni z dobrymi wynikami. Jedynym minusem jest brak instrukcji lub wskazówek dotyczących ustawienia narzędzi w oprogramowaniu projektowym w odniesieniu do maksymalnej głębokości na przełęcz i wędlin, a 0,8 mm kawałek złamał pierwszą próbę użycia go na kawałku drewna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    Excellent and high quality and genuine thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2023

    Bardzo dobry i dobrze wykończony, odpowiadał oczekiwaniom, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Świetny produkt szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Przedmiot dotarł szybko i w świetnym stanie. Ładnie zapakowana w plastikową walizkę. Bardzo dobra jakość w bardzo miłej cenie. Jestem usatysfakcjonowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2017

    My bits arrived fast, and well preserved. It's in a nice and practical little box, with the detail of a small tape to protect the bits. Good buy., Bang (Y)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.07
    • US$12.99
    • US$6.99
    • US$12.69
    • US$9.23
    • US$6.49
    • US$10.99
    • US$4.99
    • US$3.99
    • US$8.99
    • US$42.99
    • US$32.33
    • US$9.99
    • US$16.49
    • US$6.99
    • US$12.69
    • US$10.38
    • US$27.59