Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2022

    Produkt zapakowany w jeden kartusz. Stal ocynkowana, wymaga korekty i ostrzenia. Nadwozie z aluminium. Śruba z boku może być w niskiej reliefie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Looks well made.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Przedmiot przybył szybciej niż oczekiwano Ma kilka zadrapania powierzchni z jednej strony, ale to nie jest ważne dla narzędzia i krawędzi tnącej. Wygląda na jakość goid. Jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Wygląda na dobre opakowanie to tylko plastikowa torba z innymi przedmiotami, ale wydaje się być w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dobre narzędzie.Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Przed pierwszym użyciem należy całkowicie rozmontować część i naostrzyć i odpalić śrubę cięcia, a następnie działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Dobrze zbudowany i zapakowany. Przybyli w krótkim czasie. Nie używa się jeszcze w rzeczywistości, ale szybki test pokazuje, że to wykona zadanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Bardzo dobrze wykonane, jeszcze nie przetestowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    W porządku, nie ma sprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.89
    • US$11.49
    • US$6.29
    • US$3.34
    • US$13.54
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$27.99
    • US$8.07
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$34.64
    • US$25.99
    • US$29.99
    • US$12.99