Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Naprawdę dobrze wykonana i wartościowa podstawa (precyzyjna, zaokrąglone krawędzie). Magnet jest bardzo pomocny w obsłudze. Długość podstawy jest wystarczająco duża, aby używać go jako ogrodzenia. Oznakowanie linijki jest dobrze wykonane i dobrze czytelne. Tylko krawędzie linijek są ostre. Użyłem 240 ziaren papieru, żeby go zmiękczyć, teraz powierzchnia jest idealna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Najwyższa jakość. Reglet w mm i calach, potężny magnes, śruba ma duże nici, tak mało zużycia przy dokręcaniu. Kąt 90°, 60° i 45°. Włożyć niezbędne rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Świetne narzędzie, kciuk trzyma linijkę mocno, a po jej zwolnieniu magnes trzyma linijkę, ale mimo to pozwala jej się przesunąć. Sam linijka jest wytrzymały i precyzyjny, a skala pasuje do mojego punktu Hultaforsa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Ta linijka została dostarczona bardzo szybko po zamówieniu w idealnym stanie. Używałem go już kilka razy i trzymałem go blisko siebie na ławce w domu. Podoba mi się ta linijka z pozycjonowaniem T do szybkiego pomiaru i oznaczania drewna i innych materiałów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Doskonały produkt, dokładny opis, uczciwy czas dostawy. Zdecydowanie zasłużył na swoją cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Przybyłem dziś do mojego domu. Dobrze spakowane, produkty wyglądają dobrze. Teraz mierzy wspornik kątowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Profesjonalne narzędzie do sortowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Idealny produkt. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 040
    • Ft4 312
    • Ft5 746
    • Ft4 976
    • Ft16 593
    • Ft1 912
    • Ft10 731
    • Ft5 640
    • Ft6 303
    • Ft2 088
    • Ft4 976
    • Ft10 950
    • Ft8 295
    • Ft4 312
    • Ft5 308
    • Ft5 308
    • Ft23 232
    • Ft2 984