Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(93)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Nietknięte przybycie, linijka jest prosta, rogi prosto krawędzie. Czytelne napisy, doskonałe wykończenie! 11 dni do NL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Ładne narzędzie. Jestem zadowolony z uchwytu i łatwości regulacji linijki. Z drugiej strony, linijka nie była dobrej jakości. Krawędź nie jest kwadratowa, więc w przypadku oznakowania linii nie będzie w tym samym miejscu. Można go poprawić poprzez samodzielne nastawienie krawędzi, ale prosto z pudełka, nie jest to dobre.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Naprawdę przydatne narzędzie. Zmierzone za pomocą kwadratów inżyniera, 90 stopni, 45 stopni i linijki są idealnie wykonane, aby umożliwić dokładne narysowanie linii 90 i 45 stopni. Magnes trzyma linijkę bardzo mocno w miejscu przy dokręcaniu śruby blokady. Pozwala to na bardzo cienka kalibrację i zapewnia, że śruba nie zakłóca ustawienia. Krawędzie linijki były bardzo ostre, ale lekkie szlifowanie o tym zadbało. Przy użyciu 45 stopni, śruba zamka prawie dotyka elementu roboczego. Ponieważ użyję tego z innymi dłuższymi i szerszymi linijkami, będę musiał ściąć śrubę o 4 do 5 mm. Jednak po dodaniu tych linijek - zakupionych na tej stronie - co skończę z jest odpowiednikiem 3 bardzo dokładne kwadraty regulowane, odpowiednio 300mm (12„,) 600mm (24") i 1 metra (3'3) długości. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    It's exactly what it says it is and made quite well. I knew what I was getting, wanted one a little longer, but went ahead with this one anyway. I've used it 3 times now, and it's easy enough to just flip it to continue the line that I don't actually need on longer. Quite happy that the angles are dead on 90 and 45 degrees.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    I bought this square, and although I'm disappointing that it is not perfectly accurate in 2 ways, I am happy with the rest of the design, heft and function. The rule slides easily over the magnet, so it is good to transfer measurements. As others have noted, the ruler was nicer after a quick sand of the edges The magnet does a good job in keeping it attached and the set screw does a good job to lock it in place. (Although I needed to reduce the length of the set crew for the 45 degree slope to be 45 degrees, as otherwise it would hit the wood). Certainly it better than my old Stanley square. Over all I am happy with it, but if I was to purchase another square I would likely purchase the Drillpro YX-3 Woodworking Magnetic Center Scriber for a few dollars more. I provided proof by video that it was not accurate and they provided a refund. I will modify it to become accurate. Banggood were responsive to all emails, and it is this service that will encourage me to purchase again. (I bought 5 other woodworking products and all of those are accurate and well made)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Ładna kombinacja, ale musisz dokręcić śrubę po przeprowadzce. Magnes sam nie trzyma go do kwadratu. Trzyma go w miejscu i unika fiddly zamek w tradycyjnym kwadracie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dobrze wykonane dobre do kwadratowego ostrza trochę słabe, ale nie myśl, że to problem może zmienić długość ostrza jestem z tego zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Trzeba było przypomnieć więcej razy, ponieważ śledzenie przesyłek nie zawsze było aktualizowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 966
    • Ft6 476
    • Ft10 222
    • Ft9 516
    • Ft3 355
    • Ft2 818
    • Ft5 285
    • Ft6 103
    • Ft4 882
    • Ft3 874
    • Ft20 758
    • Ft5 492
    • Ft5 053
    • Ft6 714
    • Ft1 914
    • Ft7 935
    • Ft6 103
    • Ft16 026