Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Podoba mi się dłuto, próbowałem go naostrzyć, ale jeszcze z nim nie pracowałem, ale wierzę, że będzie co najmniej dobre!Tylko jeden nagan, rączka trochę się rusza, co nie powinno być!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonały

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Ostrze jest grube i bardzo łatwe do naostrzenia. Plecy są stosunkowo płaskie, a spłaszczenie zajęło niewiele czasu. Jest pokryty nierównym powłoką lakieru, którą można usunąć papierem ściernym. W sumie to wygląda na dobre ostrze. Rączka jest inna. Jest luźna i może być obrócona o 10 stopni. Metalowe części na rączce wyglądają na cienkie. To oczywiste, że cały wysiłek poszedł w to ostrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Łał! Co za wysokiej jakości dłuto. Bardzo dobrze wykonane z wysokiej jakości stali. Do precyzyjnej pracy muszą być spłaszczone, kwadratowe i zaostrzone, Dla pieniędzy są one bardzo wartościowy zestaw do zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Bardzo zadowolony z jakości. Również zadowolony, aby dostać ten 6mm dłuto w ogóle - nie ma żadnych w brytyjskich sklepach - wyprzedane...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Nie wiedziałem, że cena jest za 1 sztukę. Myślałem, że cena jest za cały zestaw. Szybka wysyłka i skuteczne śledzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    Jest doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Świetny produkt, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Dobrej jakości produkt. Ostra w chwili przybycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Przysłali mi pierwszy formularz. Inni ich nie dostali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,631
    • Ft8,885
    • Ft5,788
    • Ft2,384
    • Ft4,066
    • Ft4,569
    • Ft1,521
    • Ft9,141
    • Ft6,093
    • Ft7,008
    • Ft1,521
    • Ft1,338
    • Ft4,569
    • Ft6,093
    • Ft7,922
    • Ft911
    • Ft6,093
    • Ft3,959