Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Nie dostałem tego, co kupiłem, brakujące części. Kupiłem komplet sztuk i otrzymałem jeden kawałek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Podoba mi się dłuto, próbowałem go naostrzyć, ale jeszcze z nim nie pracowałem, ale wierzę, że będzie co najmniej dobre!Tylko jeden nagan, rączka trochę się rusza, co nie powinno być!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonały

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Produkt wydaje się być w dobrym standardzie wymaga szlifowania, ale można go użyć do podstawowych prac stolarskich, o ile nie przeszkadza ci surowe wykończenie, Stalowy pierścień na górze uchwytu jest poluzowany co nie widzę problemu, bo nic nie robi, w każdym razie na pierwszy rzut oka. Naciśnij plecy i jak długo zachowuje ostrą krawędź przed zamówieniem innych rozmiarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    V. Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo dobra jakość i dobrze utrzymane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Jak na obrazie, wydaje się bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Świetny produkt, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Myślałem, że to będzie jako zestaw, ale właśnie dostałem 1 dłuto, trzeba poprawić sposób wyboru i zdjęcia, które pokazujesz, gdy są wykonywane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Ostrze jest grube i bardzo łatwe do naostrzenia. Plecy są stosunkowo płaskie, a spłaszczenie zajęło niewiele czasu. Jest pokryty nierównym powłoką lakieru, którą można usunąć papierem ściernym. W sumie to wygląda na dobre ostrze. Rączka jest inna. Jest luźna i może być obrócona o 10 stopni. Metalowe części na rączce wyglądają na cienkie. To oczywiste, że cały wysiłek poszedł w to ostrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.96
    • US$33.67
    • US$16.99
    • US$18.47
    • US$29.89
    • US$7.99
    • US$27.05
    • US$15.00
    • US$5.74
    • US$13.99
    • US$1,099.99
    • US$39.99
    • US$88.74