Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2021

    Everything OK. About 16 days to deliver in Portugal. Comes with a nice little plastic box that survived the shipping without breaking. Have not tested it yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Doskonały produkt, wart swojej ceny. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Przecinacz do frezowania powierzchni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Ładny do produkcji kanałów i powierzchni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo zadowolony, Bit o miel przybył na czas z powiadomieniem e-mail przez tranzyt i umieścić go w użyciu od razu działa zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Przedmiot dotarł w dobrym porządku i w przewidywanym czasie. Był dobrze zapakowany i dotarł bez żadnych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Arrived as advertised. The packaging took a beating in the post but the item was in good condition.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    They came and I am a bit astonished at the low quality of the manufacturing. I will try them and see how they stack up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Szybka wysyłka i działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 343
    • Ft8 488
    • Ft7 262
    • Ft11 319
    • Ft9 432
    • Ft1 444
    • Ft5 343
    • Ft6 287
    • Ft12 577
    • Ft3 265