Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Przybyło z niewielkimi uszkodzeniami z fabryki (nie z powodu opakowania, które było dobre). Funkcje zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Perfekcyjny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Dostarczone bez uszkodzeń. Jeszcze jej nie użyłem. Myślę, że to zadziała na mój gust. Kierowca został dostarczony w osobnym opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Produkt jest dobry, ale otrzymuję go z drobnymi szkodami. Produkt powinien być dostarczony w dobrym i stałym opakowaniu, aby zabezpieczyć produkt. Dałbym doskonałą ocenę, jeśli jest to z dobrym pakietem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Pozwala mi uzupełnić stół do pracy o inne funkcje, aby dostosować drewniane elementy do Twojej wygody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Przypadkiem kliknąłem, aby potwierdzić zakup, ale właśnie wykonałem i to zamówienie ani wysłane było ok, czekam na jego przybycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Stworzyłem przewodnik dla amatorów tupie. Pozwala na tarcie w ślepych cięciach do ustalonego rozmiaru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Dobra, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Genialny użył ich na piłie stołowej i stole do szycia żony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,912
    • Ft2,373
    • Ft5,427
    • Ft5,088
    • Ft11,536
    • Ft8,275
    • Ft4,748
    • Ft3,730
    • Ft6,784
    • Ft6,167
    • Ft8,142
    • Ft8,481
    • Ft10,517
    • Ft2,033
    • Ft2,465
    • Ft2,928
    • Ft5,766
    • Ft1,796