Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2020

    Solidne i dobrej jakości element, świetna pomoc dla projektów diy home. Największą zaletą jest to, że nie potrzebujesz dodatkowych zacisków do bezpiecznego i prostego wiercenia drzwi szafki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Wygląda i czuje się świetnie, idealne pakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Pozycja przybyła szybko, zważywszy, że mamy 19 opóźnień na całym świecie, jest ładnie wykończona i wkrótce zostanie przetestowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    To też przyszło, wygląda na dobry produkt, jeszcze nie próbowałem. Mam nadzieję, że to będzie dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Tevreden

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Ten wygląda na bardzo wysoką jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Dobra pozycja na dobre pieniądze. Doskonała jakość. Zalecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Wygląda na to, że jest bardzo dobrze zautomatyzowany, jeszcze nie testowałem. Pierwotnie uważano, że nie jest wyrównany, ale jest ustawiony w ten sposób do regulacji wielkości otworów. Ma rozmiary otworów 3, 4, 5 i 6 mm, które pozwalają na dostosowanie. Krzaczek wydaje się wystarczająco ciasny, bardzo małe pole manewru, nie powinno mieć żadnego wpływu na wiercenie. Rozmontujemy, smarujemy kołnierz i sprawdzamy. Trochę się wahało zamawiać poza Ameryką Północną, ale wszystko było świetne od strony sprzedawców. Dowiedziałem się o tej stronie od Youtubera „Hooked on Wood", który przeglądał te produkty w głębokim wydaniu https://www.hookedonwood.online/China-Tools-Ranking/ Mam kilka innych większych rzeczy do kupienia teraz, że wiem czego się spodziewać. Bardzo mi miło, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dostawa produktu odbyła się wkrótce. Ostrość noża i jakość są bardzo dobre, produkt jest bardzo dobrej jakości. W moim kraju niestety tego typu produkty są ledwo dostępne, a to bardzo dobrze, że produkt nie trafia bezpośrednio pod adres bez procedur celnych. I dlatego ci dziękuję, Banggoog. Cieszę się, że tu jesteś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Produkt jest dobry, jest kilka problemów z kurzem trochę się zacina, ponieważ jest mało miejsca na jego oczyszczenie, ale poza tym działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 903
    • Ft5 658
    • Ft7 988
    • Ft13 206
    • Ft19 612
    • Ft25 424
    • Ft15 253
    • Ft14 162
    • Ft25 157
    • Ft5 444
    • Ft7 624
    • Ft4 718
    • Ft5 444
    • Ft2 176
    • Ft2 538
    • Ft9 441
    • Ft15 722
    • Ft13 435