Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(191)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(191)
    • 5 Star(171)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    To nie trwało tak długo, było w prawdziwym bałaganie, ale w jednym kawałku... Był z włosem w walizce. Brak dysku do cięcia drewna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Pokój z wami, miłosierdzie i błogosławieństwo Boga Produkt jest doskonały, ale mam nadzieję, że potrójny jest lepszy niż dodanie linku do ryby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Produkt dotarł bez krakingu, dobrze zapakowany i poddawany próbie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Uznając

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Doskonałe dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2020

    Świetnie, testy i opakowanie były całkowicie chronione, dzięki Bogu, a towar w środku był kompletny, a czas dostawy i dom został wysłany przez Gazelle w 19 dni, dwóch studentów przyszło dzień wcześniej, i płatność była na karcie, i dziękuję

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2019

    Поставляется в довольно большом пластиковом кейсе 28х34 см. Всего набор состоит из 211 предметов. В кейсе лежал такой аппарат мощностью 130Вт. От 8000 — 30000 об/мин. Длина провода 150см, толстый, но хочу заметить, что мягкий. Огорчает только наличии американской вилки. Корпус сделан из синего пластика, половинки корпуса плотно прижаты друг к другу, при этом видно, что есть заусенцы, образовавшиеся при литье пластика. Не мешало бы наличие резиновых вставок как у оригинальных дремелей, но к сожалению, здесь такого нет. За включение отвечает большая черная кнопка. Нажатие плотное и удобное. Не скрипит и не люфтит. Рядом можно увидеть место установки щеток. Тут же можно увидеть откидную скобу, предназначенную для подвешивания инструмента во время его использования с гибким валом. Блокировка шпинделя осуществляется нажатием тоже на чёрную кнопку, но уже круглую. Регулировка скорости осуществляется плавным, но при этом четким перемещением колесика. Всего 7 ступеней регулировки оборотов. Минимальное количество оборотов 8000 в минуту, максимальное: 30000 в минуту.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Dostawa dotarła za 10 dni. A opakowanie jest idealne. A obsługa jest szybka. I podziękuj sklepikarzowi za to.. Zamówienie przybyło za 10 dni.. Pakiet jest doskonały. A obsługa jest szybka. I dziękuję za to właścicielowi sklepu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 041
    • Ft23 991
    • Ft14 520
    • Ft12 758
    • Ft2 081
    • Ft5 301
    • Ft1 575
    • Ft8 019
    • Ft19 097
    • Ft2 103
    • Ft10 242
    • Ft11 362
    • Ft8 205
    • Ft17 361
    • Ft8 837
    • Ft13 572
    • Ft3 059
    • Ft10 731