Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2022

    Stosunek ceny, myślę, że to dobry zakup. Kiedyś kupowałem wiertarki kobaltowe Drillpro, i jak dotąd były dobre, nadal są doskonałe. Kupiłem to na małe wiertła i wieszak. Tyle uwag, które nie są winą wiertła, że te cienkie pękają. Rozbiłem kilka z nich nieuważnie (ściana, kontakt z ziemią).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Product corresponds to the description. Drills are of very good quality. The phase is at the right angle and are very sharp. I am very satisfied with this product. Only the box, was damaged by mail.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    ...najlepsze musztry z Chin... Znana firma produkująca narzędzia... ..wszystko zgodnie z opisem!!! Bardzo szybka misja, bez VAT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Product arrive before expecting date. Intact and in one piece not tested yet but seems to be OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Wiertła dotarły w 2 dni z magazynu CZ, pakowanie było w porządku. Ponieważ wyglądają dobrze, wywierciłem tylko wiertło 4 mm i powiedziałbym, że wiertło doskonale się wiertło. Czy mogę zarekomendować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Walizka jest mała około 18x18 cm. Wiertła wyglądają dobrze. Osiągnięto w 9 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Nadeszła wystarczająco szybko. Pakowany do torby. Sprawa jest nieuszkodzona. Nie sprawdziłem jeszcze zawartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Jeszcze ich nie wypróbowałem, ale wygląda ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    dużo elementów. ostre. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Przybył bez szwanku, plastikowa walizka nieuszkodzona. Kąsy też dobrze wyglądają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.49
    • US$33.48
    • US$25.99
    • US$20.69
    • US$23.09
    • US$25.99
    • US$29.89
    • US$8.73
    • US$13.79
    • US$17.16